US Aviation Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Her på US Aviation Academy , er vi stolte av å være et av de beste valgene for luftfart utdanning og opplæring blant aspirerende piloter og fly entusiaster. Våre luftfartskole har vellykket utstyrt mange flyvestudenter med et vell av luftfartskunnskap som har hjulpet dem med å oppnå det nivået av kompetanse som kreves for å tjene sine spesifiserte pilotlisenser, sertifiseringer og vurderinger. Vi gjør det år etter år ved å jobbe sammen med våre studenter og gi dem kun det høyeste nivået av flyinstruksjon, opplæring og opplæring mulig.

Våre Luftfartskademi

US Aviation Academy har vært forpliktet til excellence siden vi åpnet dørene våre i 2002. Vi er en Federal Aviation Administration godkjent CFR Part 141 flight academy som har blitt oppført blant de høyest rangerte flyeskoler i nasjonen. Med to campussteder i Nord-Texas, kan våre luftfartsstudenter motta flyetrening i Denton, Texas på Denton Municipal Airport (DTO) eller i Sherman, Texas på North Texas Regional Airport (GYI). Begge steder tilbyr ulike muligheter for studenter til å forbedre sine læringsopplevelser. Våre flyeskole har selv en selvkørende myndighet på vår DTO-plassering.

Siden US Aviation Academy har spesiell selvautoriserende myndighet over vår flyskole, kan vi få det endelige uttrykket om hvorvidt ledende piloter under vår veiledning får de riktige lisensene, karakterene og sertifiseringene. Mens dette er tilfelle, vil vi gjøre alt vi har for å sikre at studentene når sine ønskede lisenser, sertifiseringer og / eller karakterer i tide.

Karriere

Vi tilbyr fly kurs for folk som ønsker å bli sertifiserte piloter for karriere og ikke-karriere formål. Vårt anerkjente luftfartskademi forbereder studentene til sport, privat og kommersiell pilot lisens, samt multi-motor rating, instrument vurdering, flyselskap transport og flyinstruksjon sertifisering.

Tid på flyeskolen inkluderer klasserominstruksjon, fly-opplæring og grunnskoleinstruksjon. Krydret, FAA-godkjente luftfartspersonale administrerer alle disse tjenestene, slik at studentene får en utdanning som holdes til de høyeste industristandarder.

USAs luftfarts hovedprioriteter er å opprettholde de høye standarder FAA krever av luftfartskoler og for å se våre studenters håp og drømmer om å bli piloter, blir en konkret realitet. Hvis du er klar til å starte flyetrening hos oss, kontakt oss idag!

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate Degrees » Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Høgskolegrad

Collegiate Professional Pilot Program

Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 USA Denton

Tarrant County College i forbindelse med US Aviation tilbyr F-1 Visa for Professional Pilot Program. Programmet inkluderer dine 2 års medarbeidere i anvendt vitenskap sammen med fly trening for å hoppe på karrieren din som profesjonell pilot. I løpet av disse to årene vil du fullføre flytrening gjennom FAA Commercial Single og Multi samt Certified Flight Instructor. [+]

Tarrant County College i forbindelse med US Aviation tilbyr F-1 Visa for Professional Pilot Program. Programmet inkluderer dine 2 års medarbeidere i anvendt vitenskap sammen med fly trening for å hoppe på karrieren din som profesjonell pilot. I løpet av disse to årene vil du fullføre flytrening gjennom FAA Commercial Single og Multi samt Certified Flight Instructor. Når du har oppgradert fra programmet, kan F-1 Visa tillate deg å søke om valgfri praktisk trening for å bygge timer ved å jobbe som CFI i inntil ett år. Dette er en eksepsjonell mulighet til å bygge flyturen i USA før du starter et flyselskaps karriere.

Hvorfor TCC-US Aviation Professional Pilot ProgramToårig tilknyttet gradCPL SE, ME, IR, CFI, CFIIFAA Del 141 Godkjente kursSelvundersøkende myndighetValgfri praktisk opplæring (OPT) tilgjengeligForutsetningerLes, skriv og snakk engelsk (TOEFL 600 eller IELTS 6.0 anbefales)På minst 10 års skolegangVær minst 18 år gammelKunne bestå en FAA First Class Medical eksamen (briller er akseptable)Opptak... [-]

Kurs

Yrkesfaglig Pilot Program

Campus Heltidsstudier 7 - 9 måneder September 2019 USA Denton

US Aviation Academy yrkes profesjonelle pilotprogram er den raskeste måten å starte karrieren på som flyselskapsleder. Fra og med ingen tidligere erfaring innen luftfart, på mindre enn år kan du være en Commercial Multi Engine pilot med en Instrument Rating. [+]

US Aviation Academy yrkes profesjonelle pilotprogram er den raskeste måten å starte karrieren på som flyselskapsleder. Fra og med ingen tidligere erfaring innen luftfart, på mindre enn ett år, kan du være en Commercial Multi Engine pilot med en Instrument Rating. Godt kvalifiserte studenter kan uteksaminere på bare 7-9 måneder. Våre FAA Part 141-kurs er ICAO-kompatible og oppfyller de fleste lands krav. US Aviation Academy også FAA Self-Examining Authority, som betyr at alle sjekketurer utføres av våre erfarne medarbeidere, i stedet for av eksterne eksaminatorer. Dette reduserer tid og kostnader for opplæring. Vår store flåte på over 100 fly sikrer også god mulighet til å fly.... [-]