The University of Findlay

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Findlay er en fleksibel, fremtidsrettet institusjon som kontinuerlig søker måter å bedre tjene studenter og samfunnet. I dagens fartsfylte verden tilpasser Findlay kontinuerlig programmer og undervisningsmetoder for å møte behovene til dagens studenter som forbereder morgendagens karriere.

Utdanning ved University of Findlay tilbys i formater som imøtekommer studenter i alle aldre og deres tidspressede livsstil. I tillegg til tradisjonelle ukedagskurser tilbyr Findlay kurs om natten, i helgene og online.

University of Findlay har nesten 60 majors som fører til baccalaureate grader og tilbyr åtte mastergrader, en farmasøytisk lege og en lege av fysioterapi. Uvanlige og anerkjente programmer inkluderer ridestudier, pre-veterinærmedisin (dyrfag / pre-veterinærmedisin), nukleærmedisinsk teknologi, ergoterapi og fysioterapi, samt miljø-, sikkerhets- og helsestyring.

Utdannet programmer tilbys inkluderer en master of arts i utdanning, en mester i kunst i å undervise engelsk som et annet språk (TESOL) og tospråklig utdanning, en mastergrad i bedriftsøkonomi, en mester av atletisk trening, en master i arbeidsterapi, en mester legeassistent, en mastergrad i helseinformatikk og en mastergrad i miljø-, sikkerhets- og helsestyring, samt lege i apotek og lege i fysioterapi.

To-graders ferdigstillingsprogrammer som fører til en bachelor i naturvitenskapelige grader tilbys helt online: bedriftsledelse og miljø-, sikkerhets- og helsestyring. MBA, mastergrad i miljø, sikkerhet og helse ledelse og master i kunst i utdanning tilbys også helt online i tillegg til klasser holdt på campus.

.

Nesten 3 700 studenter er påmeldt hos Findlay, med mer enn 2700 studenter og nesten 1000 studenter. Omtrent 1.300 studenter bor på campus i universitetsboliger.

Om lag 340 heltid og deltid fakultet undervise regelmessige og online klasser, med en student-til-fakultet ratio på 15: 1.

University of Findlay omfatter mer enn 388 dekar, inkludert sin 73 hektar store campus og seks off-campus fasiliteter. For en fullstendig liste over universitetets fasiliteter, klikk her.

Muligheter florerer for å lære lederskap og mellommenneskelige ferdigheter utenfor klasserommet. Studentene kan delta i noen av nesten 100 studenterorganisasjoner, inkludert spesialinteresseklubber, studentmedier, studentregering, scenekunstgrupper, serviceklubber, akademiske æresorganisasjoner, åndelige livsgrupper og greske sororiteter og brødre. Klubbsport og 28 intramural sport holder konkurransedyktig ånd i live på campus.

Kunstene blomstrer på campus med en rekke teaterproduksjoner, kunstutstillinger og vokal- og instrumentmusikkonserter som tilbyr kreative uttak og trening for studenter, samt tjener som kilde til kulturell berikelse for samfunnet.

University of Findlay deltar i 24 intercollegiate sports: 10 menn (baseball, basketball, langrenn, fotball, golf, innendørs og utendørs spor, fotball, svømming og dykking, tennis og bryting); 12 kvinner (basketball, cheerleading, langrenn, danseteam, golf, lacrosse, softball, fotball, svømming og dykking, tennis, innendørs og utendørs spor og volleyball); og to blandede idretter, vestlige og engelske ridning.

University of Findlay er medlem av National College of Athletic Association (NCAA) Divisjon II og konkurrerer i Great Lakes Intercollegiate Athletic Conference (GLIAC). Begge ridestyrene er medlemmer av Intercollegiate Horse Show Association.

University of Findlay ligger i Findlay, Ohio, en liten by som er hyggelig og progressiv. Findlay har blitt utpekt som en "drømmestad" av Demographics Daily, og den har blitt gjentatte ganger kåret til et av de ti beste "mikropolitiske" områdene (småbyene) i USA av Site Selection magazine. Findlay er den eneste byen i Ohio som har blitt kåret til en av de 100 beste samfunn for unge mennesker tre påfølgende tider av America's Promise Alliance, en organisasjon grunnlagt av Colin Powell.

UF er akkreditert av Høyere Læringskommisjonen og de nasjonale akkrediteringsorganisasjonene for atletisk trening, miljøhelsefag og beskyttelse, nukleærmedisinsk teknologi, ergoterapi, apotek, fysioterapi, legeassistent, sosialt arbeid og lærerutdanning. UFs programmer er godkjent av Ohio Board of Regents.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Sertifikater » Se Ettårig EMBA-programmer » Se MA » Se MSc » Se Master »

Videoer

Overview of The University of Findlay

Dr. Ahmed El Zayaty - MBA

John Guagenti - Business Major/MBA

Graduate TESOL/Bilingual Education

Nkiru Georgiana Ujomu - Master of Environmental Safety and Health Management

Environmental, Safety and Occupational Health

Dr. Tim Murphy - Associate Professor and Chair of Environmental, Safety, and Health Management

UF International Discussion

Kontakt

The University of Findlay

Adresse, linje 1 1000 North Main Street
45840 Findlay, Ohio, USA
HJemmeside http://www.findlay.edu/admissions/international/
Telefon +1 419-434-5507