University of Baltimore, Merrick School of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

University of Baltimore Mission

The University of Baltimore gir innovativ utdanning i næringslivet, offentlige anliggender, de anvendte liberal kunst og vitenskap, og lov til å tjene behovene til en mangfoldig befolkning i urbane omgivelser. En offentlig universitet, Universitetet i Baltimore tilbyr utmerket undervisning og et støttende fellesskap for lavere, høyere og profesjonelle studenter i et miljø preget av akademisk forskning og offentlig service. Universitetet:

  • gjør fortreffelighet tilgjengelig for tradisjonell og utradisjonell studenter motivert av faglig utvikling og civic bevissthet;
  • etablerer et grunnlag for livslang læring, personlig utvikling og samfunnsansvar;
  • kombinerer teori og praksis for å skape meningsfulle, reelle løsninger på det 21. århundre urbane utfordringer; og
  • er et anker institusjon, regional forvalter og integrert partner i kultur, handel og fremtidig utvikling av Baltimore og regionen.

om Baltimore

Baltimore er ikke klengenavnet Charm City for ingenting. Og mens det er uendelige grunner til at det er et flott sted å gå på skolen, her er hva vi tror er de fem viktigste.

1. Vi er nær alt.

Vi er nær hovedveiene og til alle slags offentlig transport, så får rundt byen er enkel. Eller du kan bare gå over gaten til Penn Station og hoppe et tog for en rask tur til Washington, DC; Philadelphia; New York; eller andre større byer østkysten.

2. Så mye å gjøre. Hvordan velger du?

Turister rutinemessig leder for den indre havn, National Aquarium, sentrums eksklusive butikker og spisesteder, men hva med deg? Nesten hver Baltimore-området har sine egne unike og sære attraksjoner.

Tilbring en ettermiddag vandrende rundt 18. århundre brosteinsbelagte gatene i falt punkt. Smak en krabbe kake på en av byens historiske friluftsmarkeder. Catch en populær lokale band eller en ny spiller i Station Nord Arts and Entertainment District. La oss skryte: Baltimore ble kåret av Fodor er som en av de 15 beste vannkanten byene i verden.

3. Baltimore er en by ap-art.

Baltimore har mer enn sin andel av billedkunst og scenekunst. Innen gangavstand fra UB, finner du The Walters Art Museum, Patricia og Arthur Modell Performing Arts Center på Lyric, den Meyerhoff konserthus og Eubie Blake National Jazz Institute and Cultural Center. UB campus er også er hjem til Skulpturlandskap, landets største gratis arts festival.

4. Dette er Birdland.

Fra UB nærliggende Bybanen stopper, det er en 10-minutters kjøretur sør til Baltimore to profesjonelle sportsarenaer. Catch en Baltimore Orioles baseball spillet i løpet av våren eller nyte falle fotball med Baltimore Ravens.

5. Baltimore er en universitetsby.

UB er bare ett av mange offentlige og private høgskoler og universiteter i og rundt hovedstads Baltimore. At "universitetsby føler" er en av de store fordelene med livet i byen. Bli kjent med Baltimore College Nettverk og lære mer om hvordan disse studiestedene bidrar til sjarmen av Charm City.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Sertifikater » Se MBA - OnlineStudies » Se BSc'er » Se MBA på deltid » Se MSc » Se MBA - MBAStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Sertifikat

Sertifikat I Business Grunnleggende

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Mount Vernon

The Graduate Certificate in Business Fundamentals streker student valg i å oppfylle karriere behov. [+]

The Graduate Certificate in Business Fundamentals streker student valg i å oppfylle karriere behov. Dette sertifikatet er utviklet primært for deltakere som er interessert i å lære noen av de grunnleggende begreper av virksomheten eller som vurderer eventuell gjennomføring av en MBA, men ønsker et utvalg av kurs. Lokale, nasjonale og internasjonale organisasjoner ofte vurdere business grunnleggende som et alternativ for å opprettholde den valutaen sin menneskelige kapital.

Beviskrav

For å motta et sertifikat i business grunnleggende, må du fullføre åtte av følgende kurs og opprettholde en kumulativ GPA på ikke mindre enn 3,0 for kurs tatt i sertifikatet programmet. Arbeidskrav må være gjennomført etter at du har mottatt en bachelorgrad eller tilsvarende. ... [-]


Sertifikat I Internrevisjonstjenester

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Mount Vernon

The Graduate sertifikat Internal Audit Services er utviklet primært for personer som ønsker å styrke sin forståelse av den interne revisjonen og forberede seg til Certified Internal Auditor eksamen. [+]

The Graduate sertifikat Internal Audit Services er utviklet primært for personer som ønsker å styrke sin forståelse av den interne revisjonen og forberede seg til Certified Internal Auditor eksamen. Studenter som forfølge denne post-Baccalaureate sertifikat kan også bruke den kurs som en del av MS i regnskap og Business Advisory Services programmet.

Beviskrav

For å motta et sertifikat i Internal Audit Services, må du fullføre 12 studiepoeng med kurs og opprettholde en kumulativ GPA på ikke mindre enn 3,0 for kurs tatt i sertifikatet programmet. Arbeidskrav må være gjennomført etter at du har mottatt en bachelorgrad eller tilsvarende.

Opptakskrav

Følgende er nødvendig for opptak til Certificate Program:... [-]


Sertifikat I Organisatorisk Lederskap

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Mount Vernon

The Graduate Certificate i organisasjons ledelse er utviklet for å forbedre ledelse skarpsindighet av forretningsfolk som deg. [+]

The Graduate Certificate i organisasjons ledelse er utviklet for å forbedre ledelse skarpsindighet av forretningsfolk som deg. Enten du har en omfattende bakgrunn i næringslivet eller er fortsatt lære grunnleggende, vil dette sertifikatet hjelpe deg å øke din forståelse av begreper og verktøy som trengs for effektiv ledelse.

Beviskrav

For å motta et sertifikat i organisasjons ledelse, må du fullføre 12 studiepoeng med kurs og opprettholde en kumulativ GPA på ikke mindre enn 3,0 for kurs tatt i sertifikatet programmet. Arbeidskrav må være gjennomført etter at du har mottatt en bachelorgrad eller tilsvarende.

Opptakskrav

Følgende er nødvendig for opptak til Certificate Program:... [-]


Sertifikat I Regnskap Grunnleggende

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Mount Vernon

The Graduate sertifikat i Regnskapsfundamentals er utviklet primært for personer som ønsker å styrke sin forståelse av regnskap eller personer som søker å oppfylle noen av de regnskaps kravene til å sitte for CPA eksamen, men som ikke ønsker å tjene en utdannet siviløkonom. [+]

The Graduate sertifikat i Regnskapsfundamentals er utviklet primært for personer som ønsker å styrke sin forståelse av regnskap eller personer som søker å oppfylle noen av de regnskaps kravene til å sitte for CPA eksamen, men som ikke ønsker å tjene en utdannet siviløkonom. Sertifikatet kurs kan tilfreds seks valgfrie studiepoeng i MBA-program eller tolv av de nødvendige studiepoeng i MS i regnskap og Business Advisory Services programmet.

Beviskrav

For å motta et sertifikat i Regnskapsfundamentals, må du fullføre 12 studiepoeng med kurs og opprettholde en kumulativ GPA på ikke mindre enn 3,0 for kurs tatt i sertifikatet programmet. Arbeidskrav må være gjennomført etter at du har mottatt en bachelorgrad eller tilsvarende. ... [-]


Sertifikat I Rettsmedisinske Regnskap

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Mount Vernon

The Graduate Certificate i Forensic Accounting programmet gir deg de ferdighetene som kreves for å identifisere og vurdere bedriftens svindel eller en rekke andre komplekse finansielle ordninger. [+]

(Dette sertifikatet har en navneendring forespørsel venter med MHEC til Certificate i Forensic Regnskaps- og vurderings Services)

Sarbanes-Oxley Act krever selskaper og deres revisorer til å være mer aggressive i å avdekke og forebygge svindel. For å overholde dette og andre forskrifter, jobber for rettsmedisinske regnskapsførere, svindel etterforskere og revisorer er i høy etterspørsel.

The Graduate Certificate i Forensic Accounting programmet gir deg de ferdighetene som kreves for å identifisere og vurdere bedriftens svindel eller en rekke andre komplekse finansielle ordninger.

Dette sertifikatet inneholder materiale som er nyttig i forberedelsene for deg å sitte for Certified Fraud Examiner eksamen.... [-]


Kontakt

Merrick School of Business

Adresse, linje 1 1420 N. Charles St. Baltimore, MD
21201 Mount Vernon, Maryland, USA
HJemmeside http://www.ubalt.edu/merrick
Telefon +1 410-837-4955