University of California, San Diego - Extension International Programs

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til University of California San Diego Extension International Programs

UC San Diego Extension International Programs gir instruksjoner av høyeste kvalitet, der folk kan lære seg sitt fulle potensiale. Kvalitetsakademikere, kombinert med våre fantastiske campusfasiliteter, studentstøttetjenester og idylliske naturomgivelser, garanterer best mulige muligheter for din suksess og tilfredshet.

UC San Diego Extension International Programs er det perfekte valget for, universitetskreditt, fagbrevbevis og engelskkurs.

Fordelene med en internasjonal opplevelse motiverer tusenvis av mennesker til å studere i USA hvert år. Når du søker akademisk utvikling og ferdighetsutvikling for å øke karrieren din, vil du forbedre din interkulturelle forståelse og få et konkurransedyktig markedsfordel. Etter 9 måneder med påfølgende studier, kan du søke om OPT (Optional Practical Training (OPT)) og få ansettelsestillatelse til å søke jobb i USA i 12 måneder. University of California San Diego (UC San Diego) forpliktelse til faglig dyktighet gjenspeiles i den høye kvaliteten på undervisning og læreplan i programmene som er beskrevet på dette nettstedet. Vi ønsker deg velkommen til UC San Diego og ser frem til å hjelpe deg med å ta fatt på opplevelsen for livet!

Vi ønsker deg velkommen til UC San Diego og ser frem til å hjelpe deg med å ta fatt på opplevelsen for livet!

akkreditering

UC San Diego er akkreditert av Western Association of Schools and Colleges (WASC). UC San Diego Extension - som alle andre UC San Diego skoler, høyskoler og avdelinger - er akkreditert av WASC gjennom universitetet. Alle kurs og sertifikatprogrammer som tilbys av UC San Diego Extension er utviklet og administrert i samsvar med utvidelsespolitikken og forskriftene til det akademiske senatet ved University of California.

studenter

UC San Diego Extension International Programs gir deg ferdighetene og konkurransefortrinnet som hjelper deg å oppnå dine studie- eller karrieremål. Mange av studentene våre fortsetter å finne suksess i USA eller hjemlandet etter studiene ved UC San Diego Extension.

Etter å ha fullført en kvantitativ finans-master ved et annet universitet, var målet mitt å oppnå en avrundet, mer omfattende profesjonell profil som ville potensere min kvantitative finansbakgrunn ved å utvide mitt spekter av drift innen virkelige forretningsapplikasjoner. UC San Diego hjalp meg med å oppnå disse målene gjennom både prosjektledelse og forretningsstyringssertifikater. Jeg føler meg nå styrt med et mangfoldig sett med verktøy innen forskjellige fagområder. Enten det er økonomi, virksomhet, regnskap eller prosjektstyring, sertifikatene jeg har tatt ved UC San Diego, har virkelig økt verdien jeg kan gi til et selskap, så vel som til ethvert foretak der jeg velger å satse.

Jeg vil absolutt anbefale programmene ved UC San Diego til alle som er interessert i å koble navnet sitt til et prestisjetungt utdanningssystem som er rangert blant de beste i verden. ”

Felipe Correa Maal (Colombia)

128797_north-campus-at-dusk-exposure-edited.jpg

San Diego

San Diego, kjent som "America's Finest City", kan skryte av over 100 kilometer med fantastiske strender, fjell opp til 2000 meter og USAs beste klima året rundt. San Diego gjennomsnittlig temperatur er 21 ° Celsius, med milde vintre og perfekte somre. Som Californias nest største by og USAs åttende største by, er San Diego full av liv og kultur. San Diegans er avslappede, vennlige og aktive mennesker med veldig mangfoldige kulturer og bakgrunner.

University of California, San Diego

San Diego ligger på over 5 kvadratkilometer med skog med utsikt over Stillehavet, California, og har en virkelig spektakulær beliggenhet og det rike intellektuelle miljøet til et av de topp 15 forskningsuniversitetene i verden. UC San Diego ble grunnlagt av eksepsjonelle lærde som ikke var redd for å ta risiko for å omdefinere konvensjonell visdom. I dag fortsetter universitetet å drive innovasjon for å fremme samfunnet, drive økonomisk vekst og forbedre vår verden. I flere år har UC San Diego blitt rangert som det første offentlige universitetet i nasjonen av Washington Monthly, basert på den positive effekten universitetet har på landet.

University of California, San Diego Extension

University of California, San Diego Extension er avdeling for profesjonell utdanning og offentlig tjenesteyting i UC San Diego. UC San Diego Extension-kurs, som ble lært av instruktører som er eksperter på sine felt, tilbyr den mest avanserte kunnskapen og den nyeste innsikten i et bredt spekter av bransjer. Utvidelsesstudenter drar nytte av øyeblikkelig relevant informasjon, et profesjonelt og akademisk nettverk av jevnaldrende, og en bedre forståelse av amerikansk kultur.

128798_1_UCSanDiegoPublications_ErikJepsen.jpg

UC San Diego internasjonale programmer

UC San Diego Extension International Programs ligger på det vakre og prestisjetunge UC San Diego campus. International Programs er delen av UC San Diego Extension som gir muligheter for internasjonale studenter og fagpersoner til å studere i utlandet ved University of California, San Diego. UC San Diego Extension International Programs inkluderer: Engelskspråk og undervisning i engelsk som fremmedspråk (TEFL) sertifikater som tilbys av UC San Diego English Language Institute; sertifikater i forretnings- og prosjektledelse; og universitetskredittprogrammer som lar studenter ta kurs innen nesten alle akademiske avdelinger på University of California, San Diego campus.

I tillegg til kurstilbudene våre, har International Programs svært erfarne internasjonale studenttjenester som hjelper til med alle aspekter ved å studere i utlandet.

instruktører

UC San Diego Extension har unikt kvalifiserte instruktører som gir best i klassetrening og opplæring. På UC San Diego Extension setter vi stolthet over instruktørene våre og tror de er kjernen i Extension-opplevelsen. Siden utvidelsesinstruktører er nøye utvalgte og eksperter på sitt felt, bringer de både oppdatert fagkompetanse og en lidenskap for å dele sin kunnskap i klasseromsammenheng.

Steder

San Diego

Address
University of California, San Diego
San Diego, California, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss