University of Central Missouri

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Central Missouri erfaringer forvandler elevene til livslang elever, dedikert til service, med kunnskap, ferdigheter og tillit til å lykkes og lede i regionen, staten, nasjonen og verden.

UOCM101

Grunner til å tro på en UCM-utdanning.

UOCM103a

  • En tjenestekultur knytter elevene til noe større enn seg selv gjennom muligheter til å gi tilbake til samfunnet som Habitat for Humanity.

  • Engasjert Læring gjennom praktiske læringsopplevelser i og utenfor klasserommet inkluderer programmer som Innovative Public Relations og den integrerende forretningsopplevelsen.

  • Fremtidsfokuserte akademikere tilbyr toppmoderne utstyr som Redbird-simulatorer og praktikplasser for å utstyre studenter med moderne ferdigheter.

  • Et verdslig perspektiv øker elevers høyskoleopplevelse ved å tilby muligheter til å delta i utlandsstudier i land som Frankrike eller New Zealand.

Mester av student suksess

UCM s

UOCM104a

Fokusert på fremtiden

Grunnlagt i 1871 i Warrensburg, Missouri med bare noen få dusin studenter, over 140 år senere, serverer UCM 12333 studenter.

Vår mangfoldige studentbefolkning representerer nesten alle stater og 50 land over hele verden.

Lære til en større grad

Lære til en større grad overfører dybden av erfaringer studentene får ved University of Central Missouri . Her er du en del av en pedagogisk opplevelse som strekker seg utover klasserommet. Studenttid på UCM gir dem mulighet til å utmerke seg i den raske verden i dag og i morgen.

Lære til en høyere grad er ikke en markedsføringskampanje; det er mer enn det. Det definerer hvem vi er og hva vi gjør ved UCM. Støttet av de fire grunnene til å tro, gir Læring til en høyere grad oss ​​en måte å fortelle UCMs historie.

Grunner til å tro:

  • Engasjert læring
  • Fremtidsrettet akademikere
  • Verden perspektiv
  • Kultur av tjeneste

UOCM102

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs » Se MSc - HealthcareStudies » Se Master - HealthcareStudies » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se BA'er » Se BSc'er » Se Ettårig EMBA-programmer » Se MA » Se MSc - Master » Se Bachelor - Bachelor » Se Master - Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Intensive Engelsk Program

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Warrensburg

Den Intensive English Program (IOP): Ideell for studenter som ønsker å delta på en høyskole eller universitet i USA, og som ønsker å forbedre sin engelsk for akademiske formål. Programmet omfatter lesing, skriving, grammatikk, kommunikasjonsferdigheter, testing ferdigheter, ordforråd ... [+]

Intensiv engelsk Program

Den Intensive English Program (IOP): Ideell for studenter som ønsker å delta på en høyskole eller universitet i USA, og som ønsker å forbedre sin engelsk for akademiske formål. Programmet omfatter lesing, skriving, grammatikk, kommunikasjonsferdigheter, testing ferdigheter, vokabular, uttale og amerikansk kultur. Studentene også delta i flere aktiviteter; dvs. shoppingturer, sportsbegivenheter, og piknik. IOP har fire 8-ukers sesjoner i året, to på høsten og to på våren.

Sommer 2014

Session en - 2. juni (første kursdag) (kun én økt i sommer)

Fall 2014

Session en - August 19 (første kursdag) Sesjon 2 - 13. oktober (første kursdag) ... [-]

Videoer

University of Central Missouri - Choose Red

Kontakt

University of Central Missouri

Adresse, linje 1 Office of Admissions, University of Central Missouri, Ward Edwards 1400
MO 64093 Warrensburg, Missouri, USA
HJemmeside http://www.ucmo.edu/
Telefon +1 877-729-8266