Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i Mount Olive grunnlagt i 1951, er en privat institusjon forankret i liberal arts med å definere kristne verdier. Universitetet er regionalt akkreditert av Southern Association of Colleges og Schools Kommisjonen på Colleges (SACSCOC).

Som et regionalt akkreditert, tro-basert, privat institusjon, Universitetet i Mount Olive skaper et miljø for enkeltpersoner å oppnå maksimal suksess, plassere prioriteringer av studenter over alt annet. Engasjerte professorer, engasjerte studenter og små klasse størrelser er deler av deres holistisk tilnærming til læring for å fremme personlig og faglig vekst.

Akkreditering

The University of Mount Olive er akkreditert av Southern Association of Colleges og Schools Kommisjonen på Colleges å tildele assosiere, Baccalaureate, og mastergrader. Kontakt Kommisjonen på Colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 eller ring 404-679-4500 for spørsmål om akkreditering av Universitetet i Mount Olive.

Ikke-diskriminering Regler: The University of Mount Olive diskriminerer ikke på grunnlag av rase, kjønn, hudfarge, nasjonal eller etnisk opprinnelse, alder eller handikap i administrasjonen av sitt personell og utdanningspolitikk. Det innrømmer alle kvalifiserte studenter på alle rase, hudfarge, nasjonal eller etnisk opprinnelse på alle de rettigheter, privilegier, programmer og aktiviteter generelt som gis eller gjøres tilgjengelig for studenter.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Science

University of Mount Olive Online

The Associate of Science in General Studies Programmet er utviklet spesielt for voksne elever som har liten eller ingen høyskole. Vi vet at å endre tidsplanen og pendling ... [+]

The Associate of Science in General Studies Programmet er utviklet spesielt for voksne elever som har liten eller ingen høyskole. Vi vet at å endre tidsplanen og pendling til campus kan være vanskelig. Heldigvis kan du tjene kjernen generell utdanning kurs du trenger for å avansere mot en bachelorgrad fra komforten av ditt hjem eller kontor.

En generell studier grad er for: Første gang studenter på jakt etter generelle krav utdanning er nødvendig for en bachelorgrad. Studenter som har fullført noen college kurs og nå søker å overføre til en online Associate of Science studium for å oppnå en viss grad. Enkeltpersoner som ønsker å begynne å jobbe mot en høyskole grad mens utforske områder av interesse knyttet til en rekke ulike karriereveier. Hva vil du oppnå: Forbedret skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner Økt teknologisk kompetanse Robust kritisk tenkning og resonneringsevne Sterkere forståelse for ulike kulturer Raffinert global bevissthet Online program fakta Ingen spesifikke klassen eller påloggingstider - Komplett kurs når det passer Heltid eller deltid - Fleksible alternativer gir en sunnere arbeid / balanse Accelerated - De fleste kursene er bare fem uker i lengde Potensielle karrieremuligheter ... [-]
USA Mount Olive
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk