University of Pisa Summer - Winter Schools & Foundation Course

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Pisa ble grunnlagt i 1343, og er et av de mest prestisjefylte universitetene i Italia.
Berømte alumner fra universitetet inkluderer Galileo Galilei, 3 nobelprisvinnere og 2 Fields-medalje.
Det er blant de 3 største universitetene i Italia (ARWU) .
I dag representerer University of Pisa et prestisjefylt moderne senter for undervisning og avansert forskning.

Pisa tilbyr internasjonale studenter den unike muligheten til å studere og oppleve rikdommen i italiensk historie og kultur i et vakkert og stimulerende miljø. Nesten alle avdelingene er kjent over hele verden for det skjeve tårnet, og ligger i hjertet av byen. Den strategiske geografiske beliggenheten, den internasjonale flyplassen og de utmerkede togforbindelsene gir muligheten for helgeturer til andre deler av Italia og Europa.

***

Foundation Course er et ettårig program som utelukkende undervises på engelsk, og som bygger bro mellom mellomstudiene på videregående skole og universitet, og det utstyrer studentene med den faglige grunnlaget for en italiensk grad ved University of Pisa.
Dette programmet er rettet mot internasjonale studenter som har 11 eller 10 års skolegang og har fullført High School og amerikanske studenter som ikke har tatt Advanced Placement (AP) -kurs i løpet av det siste året på High School eller heller har deltatt på 2 års College

***

Sommerskoler er intensive akademiske kurs for internasjonale studenter og også for nyutdannede.
De varer stort sett fra 1 til 6 uker og finner sted i internasjonal sammenheng, hvor studenter og forelesere kommer fra forskjellige deler av verden og alle forelesninger som blir levert på engelsk.
De er preget av ikke-konvensjonelle undervisningsformater (workshops, veiledninger, utflukter, kulturelle begivenheter, bedriftsattester osv.) Og en tverrfaglig tilnærming. Professorene er eksperter på sine områder og har stor interesse for det de gjør.
Sommerskoler oppfyller strenge faglige forskrifter: hver gir minst 3 studiepoeng, og deltakerne som fullfører avsluttende eksamener, vil få et offisielt akademisk utskrift.

***

Kontaktpersoner:

Università di Pisa
Lungarno Pacinotti, 44 - 56126 Pisa (PI) Italia

Informasjon om grunnkurs: studyabroad@unipi.it

Informasjon om sommerskoler: support.summerschool@unipi.it

Annen informasjon: international@unipi.it

Steder

Pisa

Address
Pisa, Toscana, Italia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: