University of Redlands

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Der drømmene blir ambisjoner og ambisjoner bli prestasjoner, det vil si den Redlands opplevelse. Siden vi ble grunnlagt i 1907Vi har ikke vaklet fra vårt løfte: en transformative utdanning i et miljø med faglig rigor og personlig ansvar, der du kan blande det du lærer i klasserommet med ferdigheter som vil hjelpe deg å påvirke positiv forandring i verden.

Vi er Redlands, Hvor nysgjerrighet finner inspirasjon; hvor uselviskhet blir service; hvor små klasser stimulere til debatt og debatt gnister innsikt; hvor kreativitet og innovasjon åpne dører og forandre liv; og hvor mangfold beriker oss alle.

Vi er Redlands, Der vi bryr oss mer om hvem du vil bli enn som du pleide å være; hvor vi tar gode studenter og gjøre dem om til flotte mennesker.

Formålsparagraf

Universitetet i Redlands er en privat, uavhengig liberal arts universitet forpliktet til å gi en personlig utdanning som frigjør studenter til å gjøre opplyste valg.

Redlands streker akademisk rigor, faglige mangfold og nyskapende undervisning. Redlands fremmer et fellesskap av forskere og oppfordrer til en pluralistisk forestilling av verdier ved å utfordre antagelser og stereotypier i begge klasser og aktiviteter. En Redlands utdanning går utover trening for å omfavne en reflektert forståelse av vår verden; det går fra informasjon til innsikt, fra kunnskap til mening.

Innbydende intellektuelt nysgjerrige elever med ulike religiøse, etniske, nasjonale og sosioøkonomiske bakgrunn, søker University for å utvikle medborgerskap som en del av en komplett utdanning. Redlands oppfordrer til en felles atmosfære med enestående mulighet for student lederskap og samhandling. For arbeidende voksne, Universitetet tilbyr innovative akademiske programmer på passende steder og tider.

Redlands blander liberal arts og profesjonelle programmer, anvendt og teoretisk studie, tradisjonelle majors og egenutviklede kontrakter for oppgradering. Små klasser at hver student til å delta i diskusjon i klassen, til å jobbe tett med professorer, og å motta omfattende individuell oppmerksomhet. Redlands forblir følsomme for moderne trender i samfunnet og utfordrer elevene til å forplikte seg til en levetid på læring.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Sertifikater » Se Certificates » Se BBA'er » Se BSc'er » Se Ettårig EMBA-programmer » Se Doctors of Education » Se MA » Se MSc » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:


Markedsføring Sertifikat

Campus Deltid 11 måneder September 2018 USA Redlands

The Marketing Certificate har en bred eksponering mot markedsføring med bestemte konsentrasjoner i Internet og sosiale medier markedsføring, markedsundersøkelser, integrert markedskommunikasjon, kundeopplevelsen ledelse og analytics. [+]

Den Markedsføring Sertifikat har en bred eksponering mot markedsføring med bestemte konsentrasjoner i Internett og sosiale medier markedsføring, markedsføring forskning, integrert markedskommunikasjon, kundeopplevelsen styring og analyse. Programmet er utviklet for å gi en bred eksponering mot markedsføringskampanje planlegging og gjennomføring ved å gi personer med en rekke case-studier og prosjekter for å videreutvikle sin erfaring på feltet. Det er godt egnet for junior eller mid-level marketing fagfolk som ønsker å vokse og utvikle sin faglige kompetanse i markedsføring samt de som kanskje ønsker å satse på en karriere som markedssjef.

Konseptene er undersøkt fra perspektivet til små og mellomstore organisasjoner, slik at du er i stand til å lære både høyt nivå strategier samt mid-level implementerings mål. Ved fullføring av programmet, vil du ha utviklet en bred portefølje av ferdigheter og evner knyttet til de nyeste trendene i bransjen.... [-]


Menneskelige Ressurser Sertifikat

Campus Deltid 11 måneder January 2019 USA Burbank

Menneskelige ressurser fagfolk er ansvarlig for menneskelig kapital i en organisasjon, og bidra til å passe ferdigheter og talenter av medarbeidere til oppdrag i bedriften. [+]

Menneskelige ressurser fagfolk er ansvarlig for menneskelig kapital i en organisasjon, og bidra til å passe ferdigheter og talenter av medarbeidere til oppdrag i bedriften.

Gjennom dette sertifikatet, deltakerne utvikle en rik forståelse av roller, ansvar og tekniske krav for å tjene som en leder i menneskelige ressurser. Selv om dette ikke er en test prep program, betyr det dekker alle fagområder som er nødvendig for Professional i Human Resources Management (PHR®) eller Senior Professional i Human Resources Management (SPHR®) sertifisering eksamen.

Obligatoriske kurs inkluderer (18 studiepoeng):

Human Resources Management (4 studiepoeng) [HRCs 310] Teori og praksis av menneskelige ressurser i organisasjoner, inkludert arbeidslivet. Aktuelle spørsmål i menneskelige ressurser vil bli behandlet.... [-]


Prosjektledelse Sertifikat

Nettstudier & Campus kombinert Deltid 10 måneder January 2019 USA Torrance West Covina + 1 fler

Dette programmet gir faglig utdanning til å lede komplekse prosjekter effektivt fra begynnelse til lukke-out. [+]

Dette programmet gir faglig utdanning til å lede komplekse prosjekter effektivt fra begynnelse til lukke-out. Blending teori med praksis, er dette programmet på linje med Project Management Institute (PMI) ® Project Management Body of Knowledge (PMBOK®Guide), Og legger vekt på individuelle og organisatoriske lederegenskaper i prosjektledelse. Ved fullføring av programmet, studentene er forberedt til å planlegge, planlegge og gjennomføre komplekse prosjekter innen industri, service, statlige eller ideelle organisasjoner.

I tillegg dekker programmet alle de fagområder som kreves av PMI ® å sitte for Project Management Professional (PMP) ® sertifisering eksamen.

Den Universitetet i Redlands School of Continuing Studies har blitt vurdert og godkjent som leverandør av prosjektledelse opplæring av Project Management Institute (PMI) ®. Som en PMI Registrert Education Provider (REP), har School of Continuing Studies enige om å overholde PMI ® etablert kvalitetssikringskriteriene.... [-]


Regnskap Sertifikat

Campus Deltid 22 måneder January 2019 USA Riverside

Regnskapsloven sertifikatet oppfyller en av de viktigste kravene for studenter som ønsker å ta statsautorisert revisor (CPA) eksamen. Dette sertifikatet vil også gi deg et solid regnskap grunnlag for å tjene andre legitimasjon, for eksempel Certified Management Accountant (CMA), Chartered Financial Analyst (CFA), Certified Internal Auditor (CIA) og Certified Financial Planner (CFP). [+]

Den Regnskap sertifikat oppfyller en av de viktigste kravene for studenter som ønsker å ta statsautorisert revisor (CPA) eksamen. Dette sertifikatet vil også gi deg et solid regnskap grunnlag for å tjene andre legitimasjon, for eksempel Certified Management Accountant (CMA), Chartered Financial Analyst (CFA), Certified Internal Auditor (CIA) og Certified Financial Planner (CFP).

Virkning fra 1. januar 2014, er det nye pedagogiske CPA lisensstatusen krav.

Obligatoriske kurs inkluderer:

Principles of Financial Accounting and Reporting (4 studiepoeng)

Se finansielle regnskap og rapportering begreper og prosedyrer som brukes i den daglige driften. Undersøke bruk av økonomiske ressurser, samt de forpliktelser og aktiviteter av økonomiske enheter. Lær bruk av finansiell informasjon for å analysere økonomiske helse og ytelsen til en virksomhet.... [-]


Videoer

University of Redlands: Why Redlands?

University of Redlands welcomes students from India: Arunabha Chowdhury

University of Redlands welcomes students from India: Mitesh Gala

University of Redlands welcomes students from India: Digvijay Jaiswal