Valencia College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En høyskole som bryr seg

Valencia College vunnet 2012 Aspen-prisen for Community College Excellence, anerkjenner den som den beste toårige høyskolen i USA. Vi ble kåret til det beste fordi vi gir en god utdannelse og hjelper elevene til å nå sine mål. Vi har en av de høyeste eksamenene i landet og gir garantert overføring til et statlig universitet.

Valencia College er et rimeligere sted for å starte opplæringen i USA. Vi gir de første to årene av en bachelorgrad, men vår undervisning koster 40 prosent mindre enn et statsuniversitet. Vi har også gode professorer og rådgivere, små klassestørrelser og rikelig med støttemidler for å hjelpe deg med å lykkes.

Med over 175 land som er representert på våre campuser, gleder Valencia College studenter fra hele verden. Og uansett hvor du kommer fra, hjelper vi deg med å få en vellykket amerikansk høyskoleopplevelse.

Valencia College er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools.

International Education Week 2018 - "We Are One"Steven Sobel, International Education Week 2018 - "Vi er en"

Livet i Orlando

Helårs solskinn, lokale fornøyelsesparker og nærliggende strender har gjort Orlando til et ledende feriemål. Men enda viktigere er at det er et flott sted å bo og studere. Her er hvorfor:

 • Orlando er kulturelt mangfoldig, med en høy innvandrerbefolkning. I 2008 heter Forbes Magazine Orlando # 5 i en liste over "Amerikas nyeste innvandrerhovedstæder".
 • Orlando stiger som nasjonal leder innen helsevesen og bioteknologi med den raskt voksende Medical City, som inkluderer University of Central Florida College of Medicine, MD Anderson Orlando Cancer Research Institute, Nemours Children's Hospital og University of Florida Research Center.
 • Downtown Orlando har unike kunststeder og en blomstrende musikkscene. Orlando er også et internasjonalt anerkjent shopping- og spisested, med over 5000 restauranter.
 • For sportsfans er Orlando hjemsted for UCF Knights college fotballag, Orlando Magic basketball team, Orlando City fotball lag og baseball vår trening for Atlanta Braves og Houston Astros.
 • Været i Sentral-Florida er mildt, med en gjennomsnittlig årlig temperatur på 72,4F / 22,4Cdegrees.
 • Metro Orlando er en av landets raskest voksende høyteknologiske regioner og har lenge vært anerkjent som et ledende senter for modellering, simulering og trening, med mer enn 100 selskaper i dette området, inkludert Northrop Grumman og Lockheed Martin.
 • Kjent som "The City Beautiful," Orlando er hjemmet til frodige landskapsarbeid og uberørte naturområder, inkludert mer enn 300 innsjøer og elver.


Vi støtter internasjonale studenter

På Valencia College , verdsetter vi våre internasjonale studenter og streber etter å skape et miljø som fremmer tverrkulturell forståelse og forståelse. I tillegg til å bli tildelt en rådgiver som kan hjelpe deg hvert trinn i veien gjennom din høyskolekarriere, kan du også dra nytte av våre andre tjenester.


Støttetjenester

 • Internasjonale rådgivere bistår med opptaksprosessen, innvandring, faglig og personlig rådgivning for F-1 og J-1 studenter.
 • Orienteringsøkt utelukkende for internasjonale studenter.
 • Akademisk støtte, inkludert biblioteker, laboratorier, skrivesenter og veiledning.
 • Gratis Wi-Fi, datalab, e-postkonto og IT-støtte.
 • DirectConnect til UCF - et program som gir garantert opptak og en jevn overgang til University of Central Florida.


Få mest mulig ut av collegeopplevelsen din

Fra akademikere til å bli involvert på campus, gir Valencia College mange muligheter for å maksimere tiden din her.

International Education Week - Food and Dance Festival 2017

alt = "Internasjonal utdannelsesuke - Mat og dansfestival 2017

Topp grad programmer

Valencia College tilbyr mer enn 60 studieprogrammer. De mest populære programmene blant våre internasjonale studenter er de som driver forretning, engineering og kunst og underholdning. Disse programmene gir praktisk erfaring og er undervist av fagfolk fra industrien.


Honours College

James M. og Dayle L. Seneff Honours College gir et utfordrende og grundig studium, samt en vekt på å lære utenfor klasserommet. Velg mellom tre forskjellige spor: Tverrfaglig studier, Ledelse eller Grunnforskning.


Campusarrangementer og aktiviteter

Fra filmfestivaler til musikk- og dansekonserter, dramaer, gjestehøyttalere og kulturelle arrangementer som den brasilianske filmfestivalen og den internasjonale utdannelsesugen, er det alltid noe på Valencia College universitetsområdet. Den største studentbegivenheten er Spirit Day, en festival holdt hvert høst. En lang tradisjon, denne morsomme begivenheten har musikk, mat, spill og konkurranser.

International Education Week - "We Are One"Steven Sobel, International Education Week 2018 - "Vi er en"

Studentklubber og organisasjoner

Det er mange måter å bli involvert på campus og møte nye folk på Valencia College . Det er mer enn 60 studentgrupper, klubber og organisasjoner, inkludert klubber for film, bok, kunst og dyrelskere, karriereinteressegrupper, studentregering, Valencia-frivillige og intramural sport.


Studentklubber og organisasjoner med et globalt perspektiv

 • Amnesty International
 • Caribbean Student Association
 • Muslim Student Association
 • Valencia International Club
 • Modell FN
 • American Arab Culture Club
 • Haitian Student Association
 • Valencia Intercultural Student Association
 • Latin American Student Organization
 • Fred og Rettssamfunn

Steder

Orlando

Address
North Econlockhatchee Trail,701
32825 Orlando, Florida, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss