Les den offisielle beskrivelsen

West Hills College, Coalinga er en offentlig toårig høyskole som ligger i byen Coalinga, California. Coalinga ligger sentralt, midt mellom Los Angeles og San Francisco. West Hills College er akkreditert for akkrediteringskommisjonen for fellesskap og høgskoler (Western Association of Schools and Colleges).

West Hills College ligger i Californias Central Valley, en av verdens mest produktive landbruksregioner. Den sentrale beliggenheten er ideell for studenter som er interessert i å bo og studere i et lite landlig samfunn samtidig som de fortsetter å ha tilgang til mange av Californias viktigste attraksjoner.

Coalinga er et lite, trygt, landlig samfunn som ligger omtrent 100 kilometer fra Fresno, i hjertet av California i det vestlige USA. Coalinga ligger tre timer fra San Francisco og Los Angeles samt Yosemite, Sequoia og Kings Canyon nasjonalparker, og den dynamiske California kystlinjen. Det tørre subtropiske middelhavsklimaet er utmerket for friluftsliv.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Arts

West Hills College - Coalinga

Hvis du har en lidenskap for kunsten, har West Hills College Coalinga et program for deg. Når du studerer kunst og humaniora ved West Hills, vil du lære om emosjonelle og ... [+]

Kunst og humaniora

Hvis du har en lidenskap for kunsten, har West Hills College Coalinga et program for deg.

Når du studerer kunst og humaniora ved West Hills, vil du lære om emosjonelle og intellektuelle responser og øke bevisstheten og verdsettelsen av de tradisjonelle humanistiske disiplene som kunst, design, litteratur, filosofi og fremmedspråk. Du vil også forstå elementene og prinsippene i to- og tredimensjonalt design mens du utforsker kunsthistorien gjennom de forskjellige bevegelsene og periodene.

Hvis du tjener en Associate for Arts for Transfer (AA-T) grad i Studio Arts, er du garantert opptak til CSU-systemet.

Klar til å starte karrieren din innen kunsten? Søk i dag!... [-]

USA Coalinga
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
West Hills College - Coalinga

Studenter som studerer i programmet WHCC Social and Behavioural Science, er forberedt på de mulige feltene kriminologi, næringsliv, økonomi, geografi, psykologi, historie ... [+]

Samfunns- og atferdsvitenskap

Er du interessert i å samarbeide med andre og hjelpe mennesker? I så fall kan West Hills College Coalinga sosial- og atferdsvitenskapelig program være en god passform for deg!

Studenter som studerer i programmet WHCC Social and Behavioural Science, er forberedt på de mulige feltene kriminologi, næringsliv, økonomi, geografi, psykologi, historie, sosiologi, statsvitenskap og beslektede fagområder. Studenter i samfunns- og atferdsvitenskap lærer en rekke teorier og perspektiver, atferdsmessige og sosiologiske begreper, historisk kontekst med hensyn til bestemte tider, steder, hendelser og viktige tall, produksjons- og distribusjonsanalyse, og amerikansk og komparativ regjering.... [-]

USA Coalinga
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Høgskolegrad

West Hills College - Coalinga

Hvis du tenker på å studere virksomhet, tilbyr West Hills College Coalinga mange alternativer. West Hills College Coalinga forretningsprogrammer vil forberede deg på en r ... [+]

Virksomhet

Hvis du tenker på å studere virksomhet, tilbyr West Hills College Coalinga mange alternativer. West Hills College Coalinga forretningsprogrammer vil forberede deg på en rekke fagområder i næringslivet, inkludert ledelse, markedsføring, regnskap og økonomi.

Enten du ønsker å starte, drive og styre en ny eller eksisterende virksomhet, begynne en karriere innen kontorledelse, fremme din karriere med din nåværende arbeidsgiver, kan forretningsprogrammet til West Hills College Coalinga være en god passform!

Er du klar til å starte en karriere i virksomheten? Søk i dag!

Programalternativ

Enten du er interessert i å overføre til et fireårig universitet eller tjene en stipendiatgrad og finne arbeid etter endt utdanning, har West Hills College Coalinga Business Administration-programmet for deg!... [-]

USA Coalinga
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
West Hills College - Coalinga

Er du fascinert av teknologi? Er du en god problemløser? Vurder å bli med på det voksende teknologifeltet ved å melde deg på West Hills College Coalinga Computer Informat ... [+]

Computer Information Systems

Er du fascinert av teknologi? Er du en god problemløser? Vurder å bli med på det voksende teknologifeltet ved å melde deg på West Hills College Coalinga Computer Information Systems (CIS) -programmet!

Studenter som studerer i Computer Information Systems-programmet ved WHCC vil lære å analysere problemer som oppstår med datasystemer og identifisere hvordan man kan opprettholde sunne systemer.

West Hills College Coalinga CIS-program vil dekke dine behov, enten du er interessert i å tjene en grad eller sertifikat og finne arbeid eller overføre til et 4-årig universitet.

Er du klar til å starte din karriere innen teknologi? Søk på WHCC dag!... [-]

USA Coalinga
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
West Hills College - Coalinga

I West Hills College Coalinga-utdanningsprogrammet lærer du hvordan du gjør følgende: arbeide med kulturelt mangfoldige familier; imøtekomme behovene til barn i fare gjen ... [+]

utdanning

Er du interessert i å hjelpe barn å lære alt om verden rundt seg? Å jobbe i utdanning kan være en av de mest givende karriereveiene du kan velge mellom.

I West Hills College Coalinga-utdanningsprogrammet lærer du hvordan du gjør følgende:

Jobbe med kulturelt mangfoldige familier;Adressere behovene til barn i fare gjennom tidlig intervensjon;Lær barn i statlige, føderale, almennyttige eller private utdanningsprogrammer for tidlig barndom;Gjenkjenne sosiale spørsmål fra et økonomisk perspektiv;Analyser sosiale situasjoner innen grunnskoleopplæring inkludert sosiale interaksjoner mellom forskjellige befolkninger.

Når du tjener et sertifikat eller utdanning fra West Hills College Coalinga, har du flere alternativer. Noen av våre nyutdannede bestemmer seg for å jobbe rett etter endt utdanning og andre overføres til 4-årige universiteter.... [-]

USA Coalinga
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

West Hills College

West Hills College (Korean)

West Hills College (Portuguese)

West Hills College (Vietnamese)

West Hills College (Japanese)

West Hills College (Simplified Chinese)

West Hills College (Traditional Chinese)

West Hills Community College District
Address
300 Cherry Lane
93210 Coalinga, California, USA
Telefon
+1 559-934-2100