Wallace State Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Wallace State Community College , med hovedkampus i Hanceville og en satellittkampus i Oneonta, er en del av et system som tjener behovene til mer enn 300 000 personer, og har blitt konservativt beregnet å produsere en $ 3 milliarder årlig økonomisk innvirkning på denne tilstanden og i våre lokalsamfunn. Den virkelige effekten er imidlertid å forbedre studenters liv gjennom utdanning.

Siden åpningen av dørene våre i 1966, har Wallace State tjent hundretusener av studenter. Fra begynnelsen omfavnet Wallace State en forpliktelse til fortreffelighet som ikke bare er blitt en tradisjon, men vår kilde til inspirasjon. I dag er Wallace State en av de største høgskolene i Alabama Community College System, som serverer mer enn 7000 studenter hvert semester. Denne høgskolen er et virtuelt kraftverk i utdanningsprogrammering, med mer enn 50 majors som fører til grad, sertifikat og overføringsmuligheter.

Vårt fokus på excellence er tydelig i vår personlige forpliktelse til å betjene studenter og i de teknologisk avanserte læringsmiljøene som sikrer at våre studenter får den mest effektive utdanningen. På Wallace State finner du klasserom infundert med den nyeste teknologien, inkludert interaktive SmartBoards og Tegrity. Gjennom nettbasert læring, videokonferanse, podcasting og off-campus sentre, gir vi opplæring praktisk til våre studenters travle liv.

Wallace State gir sømløs pedagogisk muligheter fra tidlig videregående oppføring til utdannet nivå. Gjennom dobbel innmelding, FastTrack Academy, Tech-Prep og andre programmer, vil videregående studenter som søker college kreditt i akademiske overføringsprogrammer, karriere teknisk utdanning, offentlig sikkerhet, helsevesenet eller bilteknologi finne deres behov møtt her. STARS artikulasjon systemet garanterer våre studenter overførbarhet av kreditt til noen Alabama offentlige høyskole eller universitet. For de som ønsker å fullføre sine bachelor- og mastergrader på campus, kan Wallace State studenter dra nytte av våre University Center partnerskap og spesielle artikulasjonsavtaler, inkludert de med Athens State University, University of Alabama, Embry-Riddle Aeronautical University, Auburn University , og Troy University.

Våre studenter oppnår uovertruffen suksessnivåer, enten de overfører, tar lisensundersøkelser eller finner arbeid, og deres tilfredshet har blitt reflektert i høgskolens oppholdsrate blant studenter som overstiger stats- og nasjonalt gjennomsnitt. Studerende som overfører til universiteter utfører konsekvent bedre enn de som startet der. Våre kandidater får konkurransedyktige jobber og høy ros fra arbeidsgivere. Lisenssatsene rangerer ved eller over stats- og nasjonale gjennomsnitt, og våre studenter scorer over nasjonal gjennomsnittet på Collegiate Assessment of Academic Performance (CAAP) .

Viktigst, i Wallace State vil du bli servert av en prisbelønt og student-sentrert fakultet og medarbeidere som er mestere i deres håndverk. De er her for å hjelpe deg i alle aspekter av høgskolens erfaring, fra nettbasert registrering, til personlig rådgivning i Rådgivingssenteret, og Student Support Services i Learning Success Center. Vi tror at studentene er grunnen til at vi eksisterer og plasserer studentlæring og suksess i forkant av våre aktiviteter og tiltak.

Mission Statement

Wallace State Community College er forpliktet til å lære som forvandler liv og samfunn. Til støtte for oppdraget, Wallace State Community College er forpliktet til student suksess gjennom et student sentrert, innovativt, engasjerende og støttende læringsmiljø; undervisningstrening; respekt for unikt og mangfold; strategiske partnerskap som fremmer samfunn, arbeidsstyrke og økonomisk utvikling; kulturell berikelse av våre lokalsamfunn; og ansvarlighet og integritet.

Ikke-diskrimineringspolitikk

Det er politikken til Alabama Community College System Board of Trustees og Wallace State Community College , en postsecondary institusjon under sin kontroll, at ingen skal, på grunn av rase, farge, sex, religion, nasjonal opprinnelse, funksjonshemming, seksuell orientering , eller alder, utelukkes fra deltakelse i, nektes fordel eller utsatt for diskriminering under et hvilket som helst program, aktivitet eller ansettelse.

akkreditering

Wallace State Community College er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools Commission på høyskoler for å tildele assisterende grader. Kontakt Kommisjonen på høyskoler i 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 eller ring 404-679-4500 for spørsmål om akkreditering av Wallace State Community College .

Mange programmer har tilleggsakkreditering fra organisasjoner som passer til de aktuelle fagområdene. Rutinemessige henvendelser om Wallace State, som opptakskrav, økonomisk hjelp, utdanningsprogrammer, etc., bør adresseres direkte til Wallace State.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Applied Science » Se Associate Degrees »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Applied Science

Associate of Applied Science i bedriftsledelse

Campus Heltidsstudier 5 semestre September 2019 USA Hanceville

Ledelsens pensum er utformet for å gi en god kjennskap til mange intrikate, men praktiske forretningskonsepter. Det avslører studentene til utfordringene som dagens ledere i både næringsliv og næringsliv står overfor. [+]

Ledelsens pensum er utformet for å gi en god kjennskap til mange intrikate, men praktiske forretningskonsepter. Det avslører studentene til utfordringene som dagens ledere i både næringsliv og næringsliv står overfor.

Behandlingsprosessen er jakten på mål. Ledelsen omfatter konsekvent fire grunnleggende funksjoner - planlegging, organisering, styring og kontroll. Hver adresserer et bestemt sett av problemer og krever et bestemt sett av ferdigheter. Viktigheten av lederskap, nærhet med kunder og ansatte, motivasjon og kommunikasjon er leksjoner som forretningsfolk må vite godt.

Ledere kan bli funnet på en rekke områder, inkludert salg, bygging, mat, menneskelige ressurser og helsetjenester.... [-]


Associate of Applied Science i bedriftsøkonomi

Campus Heltidsstudier 5 semestre September 2019 USA Hanceville

Programlengden er ca 63 semester timer. Studentene må kanskje ta avhjelpsklasser (dermed øker de nødvendige timene) avhengig av plasseringstestene. [+]

Om Bedriftsøkonomiprogrammet

Programlengden er ca 63 semester timer. Studentene må kanskje ta avhjelpsklasser (dermed øker de nødvendige timene) avhengig av plasseringstestene.

Fullføringsoversikt

Business Administration Programmet er utviklet for studenter som ønsker å forfølge en fireårig grad i et forretningsområde som Regnskap, økonomi, økonomi, ledelse eller markedsføring. Generell utdanning Kjernekurs og Professional Core kurs er tatt på WSCC og overføres deretter til en fireårig institusjon. Etter hvert som studentene utvikler seg gjennom læreplanen, må man kontakte den fireårige (senior) institusjonen for å sikre at retningslinjer overholdes for overføring.... [-]


Associate of Applied Science i datalogi

Campus Heltidsstudier 5 semestre September 2019 USA Hanceville

Datateknologiprogrammet er utviklet for å forberede studentene på sysselsetting i næringsliv eller næringsliv, med vekt på småbedrifts databehandling. Programmet tilbyr fire alternativer: Cyber ​​Security / Computer Forensic Technology, Programmering, Programvare Support (Help Desk) og Internett / Nettverksteknologi. [+]

Om programmet

Datateknologiprogrammet er utviklet for å forberede studentene på sysselsetting i næringsliv eller næringsliv, med vekt på småbedrifts databehandling. Programmet tilbyr fire alternativer: Cyber ​​Security / Computer Forensic Technology, Programmering, Programvare Support (Help Desk) og Internett / Nettverksteknologi.

Datasikkerhetsspesialister kan planlegge, koordinere og gjennomføre en organisasjons informasjonssikkerhet. Disse arbeidstakere kan bli bedt om å utdanne brukere om datasikkerhet, installere sikkerhetsprogramvare, overvåke nettverket for sikkerhetsbrudd, svare på cyberangrep, og i noen tilfeller samle data og bevis som skal brukes til å påtale cyberkriminalitet. Ansvaret for datasikkerhetsspesialister har økt de siste årene, da det har vært en stor økning i antall cyberangrep på data og nettverk.... [-]


Associate of Applied Science i ingeniørteknologi

Campus Heltidsstudier 5 semestre September 2019 USA Hanceville

Wallace State Community College 's Engineering Technology Program gir en Pathway å gi deg muligheter til å se nøyaktig hvor du passer inn i ingeniørverdenen. [+]

Om programmet

Wallace State Community College 's Engineering Technology Program gir en Pathway å gi deg muligheter til å se nøyaktig hvor du passer inn i ingeniørverdenen. Det er mange karrieremuligheter for de som er interessert i en grad i ingeniørteknologi. Det er karrierer hvor kontoret din er stedet for en ny vei, bro, bygning, verktøyinstallasjon eller andre store infrastrukturprosjekter. Det er karrierer hvor du jobber i komforten av et luftkondisjonert kontor.

Ingeniørarbeidere utarbeider tekniske tegninger og planer som brukes av produksjons- og byggearbeidere til å bygge alt fra produserte produkter som leker, brødristere, industrimaskiner og romfartøy til strukturer som hus, kontorbygg og olje- og gassledninger. Tekniske tegninger av ingeniører gir visuelle retningslinjer, viser de tekniske detaljene til produktene og strukturen, og angir dimensjoner, materialer og prosedyrer. De fleste ingeniører bruker CAD-systemer med hjelp av datamaskiner (CAD) for å utarbeide tegninger.... [-]


Associate of Applied Science i kulinarisk kunst

Campus Heltidsstudier 4 semestre September 2019 USA Hanceville

Kokker, kokker og matlagingsarbeidere forbereder, sesong og lager et bredt spekter av matvarer i en rekke restauranter og andre mattjenester. [+]

TILBUD TILBUD Sertifikat (4 semester)Om programmet

Kokker, kokker og matlagingsarbeidere forbereder, sesong og lager et bredt spekter av matvarer i en rekke restauranter og andre mattjenester. Kokker og kokker lager oppskrifter og tilbereder måltider, mens næringsmiddelarbeidere skreller og kutter grønnsaker, trimmer kjøtt, tilbereder fjærfe og utfører andre oppgaver, for eksempel å holde arbeidsområder rene og overvåke temperaturer på ovner og kokeplater.

Kokkene kan koordinere arbeidet til kjøkkenpersonalet, styre tilberedningen av måltider, bestemme serveringsstørrelser, planlegge menyer, bestille matvareforsyninger og overvåke kjøkkenoperasjoner for å sikre jevn kvalitet og presentasjon av måltider.... [-]


Associate of Applied Science i Liberal Arts / General Studies

Campus Heltidsstudier 4 semestre September 2019 USA Hanceville

Wallace State tilbyr en utdanning som forbereder studentene for sømløs overføring til et hvilket som helst antall offentlige og private høyskoler og universiteter. [+]

Om programmet

Wallace State tilbyr en utdanning som forbereder studentene for sømløs overføring til et hvilket som helst antall offentlige og private høyskoler og universiteter.

Associate in Arts grad er designet for studenter som planlegger å overføre til en senior institusjon og forfølge et studium i et liberal arts område.

Associate in Science grad er designet for studenter som planlegger å overføre til en senior institusjon og forfølge en karriere for studier i et generelt felt eller spesialisert fagfelt.

Mer enn hundre grader, karriere og overføringsalternativer tilbys gjennom Wallace State. Noen populære overføringsprogrammer inkluderer landbruk, tannlegen, utdanning, ingeniørfag, forrett, premedisin, apotek, sosialt arbeid og veterinærmedisin.... [-]


Associate of Applied Science i Pre-Engineering

Campus Heltidsstudier 4 semestre September 2019 USA Hanceville

Pre-Engineering Programmet er utviklet for studenter som ønsker å forberede seg på en karriere innen ingeniørfag. [+]

TILGJENGELIG TILGJENGET Associate in Science Degree - General StudiesOm Pre-Engineering

Pre-Engineering Programmet er utviklet for studenter som ønsker å forberede seg på en karriere innen ingeniørfag. Interesserte studenter bør diskutere sine pedagogiske og karriere mål med en ingeniør rådgiver så tidlig som mulig før de går på kurs for å sikre riktig kursvalg. Studentene må følge standard opptaksprosedyrer fra kollegiet.

Studentene vil øke sin kunnskap om matte og vitenskap, slik at de har en grunnleggende, men bred kunnskapsbase som vil utfylle sine ingeniørstudier ved overføring. Studentene skal kunne klare å navigere veier for kjemisk ingeniørfag, ingeniørfag eller andre fagfelt.... [-]


Høgskolegrad

Fast Track Academy

Campus September 2019 USA Hanceville

Fullfør en tilknyttet grad, høyskole sertifikat, eller opptil 60 timer med overføring kreditt før videregående opplæring! [+]

Fullfør en tilknyttet grad, høyskole sertifikat, eller opptil 60 timer med overføring kreditt før videregående opplæring!

Fast Track er et felles partnerskap mellom Wallace State og et lokalt skolesystem som gjør det mulig for videregående juniorer og seniorer å fullføre opptil to år med høyskoleoppgaver før videregående opplæring. Alle kurs er tatt på Wallace State campus, men elevene er fortsatt i stand til å gå tilbake til sin lokale videregående skole for å delta i utdanningskurs.

For å være kvalifisert, må studentene:

Har fullført 10. klasseHa en GPA på 3,0 eller høyere for å melde deg på akademiske kurs og 2,5 for å melde deg på tekniske og helse kursSend inn skriftlig anbefaling fra den lokale videregående skole, inkludert godkjenning av rektor og superintendentMøt WSCC inngangskravKomplette plassering eksamener... [-]

Kontakt
Besøksadresse
Wallace State Community College,
801 Main Street NW

Hanceville, Alabama, 35077-2000 US
Besøksadresse
McCay Avenue,701
Oneonta, Alabama, 35121 US