Wallace State Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Wallace State er en del av et system som tilfredsstiller behovene til mer enn 300.000 personer og har blitt konservativt anslått til å produsere en $ 3000000000 årlig økonomisk innvirkning på denne tilstanden og i våre lokalsamfunn. Den virkelige effekten, er imidlertid i å forbedre livene til elevene gjennom utdanning.

Siden åpner våre dører i 1966, Wallace State har tjent hundretusener av studenter. Fra begynnelsen, Wallace State omfavnet en forpliktelse til dyktighet som har ikke bare blitt en tradisjon, men vår inspirasjonskilde. I dag Wallace State er en av de største høgskolene i Alabama Community College System, servering mer enn 7000 studenter hvert semester. Denne høgskolen er en virtuell drivkraft i pedagogisk programmering, med mer enn 50 majors fører til grad, sertifikat og overføringsmuligheter.

Vårt fokus på kvalitet er tydelig i våre personlige forpliktelse til å betjene studenter og i de teknologisk avanserte læringsmiljøer som sikrer våre studenter får mest effektiv opplæring. På Wallace State du vil finne klasserom infused med den nyeste teknologien, inkludert interaktivt smartboards og Tegrity. Gjennom nettbasert læring, videokonferanse, podcasting, Og off-campus sentreGir vi opplæring praktisk til våre studenter travle liv.

Wallace State gir sømløs utdanningsmuligheter fra tidlig videregående skole adgang til høyere nivå. Gjennom dual påmelding, det Fasttrack Academy, Tech-Prep, Og andre programmer, high school-elever som søker college kreditt i akademiske overføre programmer, karriere teknisk utdanning, offentlig sikkerhet, helse eller bilteknologi vil få sine behov oppfylt her. Stjernene artikulasjon systemet garanterer våre studenter overførbarhet av kreditt til enhver Alabama offentlig høyskole eller universitet. For de som ønsker å fullføre sin bachelor-og mastergrader på campus, kan Wallace State studenter dra nytte av vår University Center partnerskap og spesielle artikulasjon avtaler, inkludert de med Athens State University, Jo University of Alabama, Embry-Riddle Aeronautical University, Auburn University, Og Troy University. Våre studenter får enestående nivåer av suksess, enten overføre, ta lisensstatusen eksamen eller finne arbeid, og deres tilfredshet har vært reflektert i Høyskole'S retention rate blant studenter som overgår staten og landsgjennomsnittet. Studenter som overfører til universiteter konsekvent utkonkurrere de som startet der. Våre kandidater oppnå konkurranse arbeidsplasser og høy ros fra arbeidsgivere. Lisenspriser rangere på eller over statlige og nasjonale gjennomsnitt, og våre studenter scorer over landsgjennomsnittet på Collegiate Vurdering av akademiske resultater (CAAP). Viktigst ved Wallace State du vil være tjent med en prisbelønnet og student-sentrert lærere og ansatte som er mestere i sitt håndverk. De er her for å hjelpe deg i alle aspekter av høgskolen erfaring fra nettbasert registrering, til personlig rådgivning i rådgivning Senter, Og Student Support Services i Learning suksess Senter. Vi tror studentene er grunnen til at vi eksisterer og sted studentens læring og suksess i forkant av våre aktiviteter og tiltak.

Formålsparagraf

Wallace State Community College er forpliktet til læring som forvandler liv og lokalsamfunn. Til støtte for oppdraget, er Wallace State Community College er forpliktet til student suksess gjennom en student sentrert, nyskapende, engasjerende og støttende læringsmiljø; fremragende undervisning; respekt for egenart og mangfold; strategiske partnerskap som fremmer fellesskap, arbeidsstyrke og økonomisk utvikling; kulturell berikelse av vårt samfunn; og ansvarlighet og integritet.

Akkreditering

Wallace State Community College er akkreditert av Southern Association of Colleges og Schools Kommisjonen på Colleges å tildele knytte grader. Kontakt Kommisjonen på Colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 eller ring 404-679-4500 for spørsmål om akkreditering av Wallace State Community College.

Mange programmer har ytterligere akkreditering fra organisasjoner som passer til de spesielle disipliner. Rutinemessige henvendelser om Wallace State, som opptakskrav, økonomisk støtte, utdanningsprogrammer, osv, skal rettes direkte til Wallace State og ikke til kommisjonens kontor.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Applied Science - AcademicCourses » Se Associate of Applied Science - HealthcareStudies » Se Associate of Science »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Applied Science

Medarbeider Av Anvendt Vitenskap I Business Management

Campus Heltidsstudier 5 semestre September 2018 USA Hanceville

Ledelsen læreplanen er utformet for å gi et godt kjennskap til mange intrikate men praktiske forretningskonsepter. Det utsetter studentene til de utfordringene dagens ledere i både næringslivet. Prosessen med ledelse er jakten på mål. Ledelsen konsekvent involverer fire grunnleggende funksjoner-planlegging, organisere, lede og kontrollere. Hver løser et spesielt sett av problemer ... [+]

Ledelsen læreplanen er utformet for å gi et godt kjennskap til mange intrikate men praktiske forretningskonsepter. Det utsetter studentene til de utfordringene dagens ledere i både næringslivet.

Prosessen med ledelse er jakten på mål. Ledelsen konsekvent involverer fire grunnleggende funksjoner-planlegging, organisere, lede og kontrollere. Hver løser et spesielt sett av problemer og krever et spesielt sett av ferdigheter. Betydningen av lederskap, nærhet med kunder og ansatte, motivasjon og kommunikasjon er lærdom som business personer må kjenner godt.

Ledere kan bli funnet i en rekke felt, inkludert salg, konstruksjon, food service, menneskelige ressurser og helsetjenester.... [-]


Medarbeider Av Anvendt Vitenskap I Elektronikk Teknologi

Campus Heltidsstudier 5 semestre September 2018 USA Hanceville

Den Electronics Technology programmet er utviklet for å forberede studentene på entry-level sysselsetting i ulike områder innen elektronikk med et solid fundament for tidlig utvikling og markedsføring. Undervisningen gjennomføres ved tradisjonell forelesning og demonstrasjon i klasserommet så vel som å bruke en hybrid format for databasert og nettbasert undervisning. Hendene på laboratorieøvelser forsterke konsepter ... [+]

Den Electronics Technology programmet er utviklet for å forberede studentene på entry-level sysselsetting i ulike områder innen elektronikk med et solid fundament for tidlig utvikling og markedsføring. Undervisningen gjennomføres ved tradisjonell forelesning og demonstrasjon i klasserommet så vel som å bruke en hybrid format for databasert og nettbasert undervisning. Hendene på laboratorieøvelser forsterke konsepter dekket i kursene og styrke konseptene ved å legge reelle feilsøking, vedlikehold og reparasjon opplevelser.

Karriere Outlook

Nyutdannede fra Electronics Technology programmet er elektroniske teknikere og er kvalifisert (avhengig av hvilket alternativ fullført) for å angi et område av arbeidsstokken som krever kunnskap og forståelse av grunnleggende elektronikk prinsipper, for eksempel: biomedisinsk tekniker, industriell elektronikk tekniker, kommunikasjon tekniker, makt generasjon og vedlikehold eller reparasjon tekniker. Fra robotikk og industriell vedlikeholdsteknikere til biomedisinske utstyr teknikere til kommunikasjon og reparatører, de grunnleggende begrepene elektrisitet og elektronikk, samt de mer avanserte klasser i programmet, vil sikre en lovende fremtid for akademikere i nesten alle avanserte tekniske felt.... [-]


Medarbeider Av Anvendt Vitenskap I Engineering Teknologi

Campus Heltidsstudier 5 semestre September 2018 USA Hanceville

Wallace State Community College Engineering Technology programmet gir en vei for å gi deg muligheter til å se nøyaktig hvor du passer i prosjekteringen verden. Det er mange karrieremuligheter for de som er interessert i en grad i engineering teknologi. Det er yrker hvor kontoret er åsted for en ny vei, bro, bygning, vaskerom installasjon, eller andre store infrastrukturprosjekter ... [+]

Wallace State Community College Engineering Technology programmet gir en vei for å gi deg muligheter til å se nøyaktig hvor du passer i prosjekteringen verden. Det er mange karrieremuligheter for de som er interessert i en grad i engineering teknologi. Det er yrker hvor kontoret er åsted for en ny vei, bro, bygning, vaskerom installasjon, eller andre store infrastrukturprosjekter. Det er yrker hvor man jobber i den komforten av en luftkondisjonerte kontor.

Teknikere forberede tekniske tegninger og planer som brukes av produksjons- og bygningsarbeidere til å bygge alt fra ferdigprodukter som leker, brødristere, industrimaskiner og romfartøy til strukturer som hus, kontorbygg, og olje- og gassrørledninger. Teknikere tegninger gi visuelle retningslinjer, viser de tekniske detaljene for produktene og strukturer, og angi dimensjoner, materialer og prosedyrer. De fleste teknikere bruker dataassistert konstruksjon (DAK) systemer for å forberede tegninger.... [-]


Medarbeider Av Anvendt Vitenskap I Informatikk

Campus Heltidsstudier 5 semestre September 2018 USA Hanceville

The Computer Science Program er utformet for å forberede studentene for arbeid i industrien eller virksomhet, med vekt på småbedrifter datamaskin miljø. Programmet tilbyr fire alternativer: Cyber ​​Security / Computer Forensic teknologi, programmering, programvarestøtte (Help Desk), og Internett / nettverksteknologi ... [+]

The Computer Science Program er utformet for å forberede studentene for arbeid i industrien eller virksomhet, med vekt på småbedrifter datamaskin miljø. Programmet tilbyr fire alternativer: Cyber ​​Security / Computer Forensic teknologi, programmering, programvarestøtte (Help Desk), og Internett / nettverksteknologi.

Datasikkerhet spesialister kan planlegge, koordinere og gjennomføre og informasjonssikkerhet organisasjonens. Disse arbeiderne kan bli bedt om å opplyse brukerne om datasikkerhet, installere sikkerhetsprogramvare, overvåke nettverket for sikkerhetsbrudd, svare på cyber-angrep, og i noen tilfeller, samle data og bevis som skal brukes i rettsforfølge nettkriminalitet. Ansvarsområdene til datasikkerhet spesialister har økt de siste årene som det har vært en stor økning i antall cyber angrep på data og nettverk.... [-]


Medarbeider Av Anvendt Vitenskap I Luftfart / Flight Teknologi

Campus Heltidsstudier 6 semestre September 2018 USA Hanceville

Wallace State kan hjelpe deg å begynne en spennende og givende karriere som en kommersiell fly eller helikopter pilot. The Aviation / Flight Technology Programmet gir opplæring for profesjonelle eller rekreasjons piloter. Andre sertifikater og add-on karakterer kan også oppnås gjennom programmet. Piloter er høyt kvalifiserte fagfolk som enten flyr fly eller helikoptre for å utføre et bredt spekter av oppgaver ... [+]

Wallace State kan hjelpe deg å begynne en spennende og givende karriere som en kommersiell fly eller helikopter pilot. The Aviation / Flight Technology Programmet gir opplæring for profesjonelle eller rekreasjons piloter. Andre sertifikater og add-on karakterer kan også oppnås gjennom programmet.

Piloter er høyt kvalifiserte fagfolk som enten flyr fly eller helikoptre for å utføre et bredt spekter av oppgaver. De fleste er piloter, copilots og flymaskinister som transporterer passasjerer og gods, men en av fem piloter er en kommersiell pilot involvert i oppgaver som støvtørking avlinger, spre frø for skogplanting, testing fly, flyr passasjerer og gods til områder som ikke er servert av vanlige flyselskaper, regi brannslukkings innsats, sporing kriminelle, overvåking trafikk og redning og evakuering av skadde. Innledende trening for piloter inkluderer bakken skole og simulatortrening, et visst antall flytimer og en FAA Aviation check-ride.... [-]


Medarbeider Av Anvendt Vitenskap I Rettssystemet

Campus Heltidsstudier 5 semestre September 2018 USA Hanceville

Polititjenestemenn og detektiver opprettholde lov og orden, samle bevis og informasjon, og gjennomføre undersøkelser og overvåking. Wallace State gir polititjenestemenn nødvendig kompetanse til å gjennomføre rutinemessige undersøkelser. Det er lagt vekt på rettsmedisin og criminalistics, med spesiell vekt på laboratoriepraksis som brukes til å utvikle undersøkende bevis. Nyutdannede gå videre til ... [+]

Polititjenestemenn og detektiver opprettholde lov og orden, samle bevis og informasjon, og gjennomføre undersøkelser og overvåking. Wallace State gir polititjenestemenn nødvendig kompetanse til å gjennomføre rutinemessige undersøkelser. Det er lagt vekt på rettsmedisin og criminalistics, med spesiell vekt på laboratoriepraksis som brukes til å utvikle undersøkende bevis. Nyutdannede går på å karrierer i slike jobber som politimann, Oppsynsmannen, rettelser offiser eller tilsynsverge. Noen jobber krever en fire-årig utdanning, men en to-årig knytte grad er alt som kreves på mange politiet avdelinger.

Forensic Science teknikere undersøke forbrytelser ved å samle inn og analysere fysiske bevis. Ofte, de er spesialister på områder som DNA-analyse eller skytevåpen eksamen. Når straffesaker kommer for retten, kan rettsmedisinske teknikere gi vitnesbyrd om spesifikke laboratoriefunn ved å identifisere og klassifisere stoffer, materialer og andre bevis samlet på åstedet for en forbrytelse.... [-]