Webster University School of Business and Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

School of Business and Technology ved Webster University er en ledende leverandør av forretnings utdanning over hele verden. Med en internasjonal student body og et nettverk av studiesteder over hele USA, Europa, Asia, og cyberspace, vi ved Webster University vet første hånd hva det tar å lykkes i det dynamiske globale forretningsmiljø.

Det er derfor skolen er forpliktet til å tilby våre studenter både på høyere og lavere grads nivå i verdensklasse, reality-basert utdanning som inkorporerer den nyeste teorien med reell praksis. Skole oppgave er å gi studentene en helhetlig utdanning som forbereder dem til å være dynamiske tenkere og ledere og å bære i seg selv kimen til livslang transformasjon og forandring. Skolen bekrefter at det er kjernevirksomheten til å reagere raskt på endrede dynamikken i markedet med faglige programmer som er relevante, saklige og karakteristiske.

SBT inviterer deg til å bli med i vårt globale fellesskap av elever og innovatører ved School of Business and Technology ved Webster University. Du vil finne at utdanning er skolens virksomhet, og som fokuserte på å hjelpe deg å nå dine mål for personlig og faglig utvikling.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Høyere Sertifikater »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Høyere Sertifikat

Utdannet Sertifikat I Informatikk / Distribuerte Systemer

Campus Heltidsstudier September 2017 USA Saint Louis

Dette sertifikatet er utformet for å gi studentene verktøy og kunnskap til å jobbe i et distribuert prosessering miljø. Sertifikatet kan være tjent som en del av MS i informatikk / distribuerte systemer eller som en stand-alone utdannet sertifikat. [+]

Dette sertifikatet er utformet for å gi studentene verktøy og kunnskap til å jobbe i et distribuert prosessering miljø. Sertifikatet kan være tjent som en del av MS i informatikk / distribuerte systemer eller som en stand-alone utdannet sertifikat. Studenten søker utdannet sertifikatet i informatikk / distribuerte systemer bør ha en Baccalaureate grad i informatikk fra en institusjon som er akkreditert av en av de regionale accrediting organer. Studenter inn dette programmet bør ha en forståelse for operativsystemer teori (COSC 2610), systemanalyse (COSC 2810), algoritmer (COSC 2250), og datastrukturer (3100). De bør ha gode matematiske ferdigheter og være dyktig i C programmeringsspråk (COSC 1550 og COSC 1560). De 18 studiepoeng som kreves for å oppgradere sertifikatet i informatikk / distribuerte systemer må inneholde følgende emner: COSC 5000 Distributed Systems (nødvendige Course) COSC 5010 Object-Oriented Analysis and Design COSC 5020 Objektorientert programmering COSC 5040 Distribuert Database Design COSC 5050 Distribuert Database Applications Ett Elektiv (studenten skal velge mellom følgende kurs): COSC 5030 Agile Software Utvikle ment COSC 5060 Systems Concepts COSC 5110 Network Architecture COSC 5120 datakommunikasjon COSC 5130 Computer Security og pålitelighet COSC 5140 Network, prosjektering og forvaltning COSC 5150 Distribuert Application Development Studenten søker Graduate Certificate bør konsultere Entre, påmelding Academic Policies, og Graduate Sertifikater deler av denne katalogen for informasjon om søknad, opptak, registrering, og den akademiske politikk av Webster University. [-]