Welch College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Welch College eies og drives av National Association of Free Will baptister og er styrt av en forstanderskapet som er valgt av at foreningen. Skolen abonnerer på tro og praksis som er angitt i Free Will Baptist Treatise.

The National Association of Free vil baptister grunnla college som Free Will Baptist Bible College i 1942. The Board of Education av National Association valgte Nashville som et ideelt sted for den nye høgskolen, sentralt plassert blant de store sentrene i tverrkirkelig befolkningen i Sørøst, sørvest, og Midtvesten.

The Board of Education valgt Georgia innfødte Linton C. Johnson som høgskolens første president, en stilling han holdt i 34 år. Departementet of Dr. Johnson og hans kone Ruth var enestående innflytelse i utformingen av karakteren av college, sin sponsing kirkesamfunn, og dens teologiske uttrykk i det tyvende århundre. Under hans ledelse, flyttet høgskolen fra en fledgling bibelskole til en omfattende, akkreditert bibelskole med mange nye bygninger og studieprogrammer.

Høgskolen kjøpte en bygning på Richland Avenue i det historiske Richland-West End-området, som senere ble kjent som Davidson Hall. Åtte studenter samlet seg der i 1942, bestående av den opprinnelige student body. Den opprinnelige lærere og ansatte nummerert fire, inkludert slike armaturer som Laura Belle Barnard, JR Davidson, og Henry Melvin. Opprinnelig en to-års institusjon, høgskolen lagt til en tredje studieår i 1949 og et fjerde år i 1950, og tildelt sin første bachelorgrad fem seniorer i 1951.

I 2012 høgskolen skiftet navn til Welch College å markere sin utvikling i en mer omfattende kristen høyskole. Skolen er oppkalt etter John L Welch og hans kone Mary. Welch var den ledende skikkelse i å bringe sammen østlige og vestlige fri vilje baptister å etablere den nasjonale foreningen av fri vilje baptister i 1935, etter å ha fungert som den første moderator og sekretær for utdanning av at foreningen.

I tillegg til å dr LC Johnson har Welch College vært ledet av fire presidenter: LR Ennis (1944-1947), Dr. Charles A. Thigpen (1979-1990), Dr. C. Thomas Malone (1990-2002), og Dr. J. Matthew Pinson (2002-dd). I dag Høgskolen registrerer ca 315 studenter årlig fra ca 22 stater og flere internasjonale land.

campus Livet Samfunnet - Vi er bedre sammen Dette er en spennende tid å være på Welch College der utdanning består av mer enn kurs og lærebøker. Selv om de fleste studentene ha forlatt familien bak når du kommer hit, vil det tett sammensveiset fellesskap av høgskolen tillate dem å føle seg hjemme. Lærere og ansatte er vennlige og tilgjengelig, og en rekke studentorganisasjoner-inkludert ulike departements grupper, foreninger, egenutført aktiviteter, dramatiske og musikalske grupper, og mer-gi studentene mange muligheter til å utvikle meningsfulle relasjoner som vil vare hele livet.

På Campus Aktiviteter Block Party Block Party er en høyskole familie picnic som finner sted fredag ​​i andre uke av hvert høstsemesteret. Piknik er etterfulgt av en campus klubb parade, spill og underholdning.

Rush Night Rush Night skjer fredag ​​i den tredje uken i hver høstsemesteret. Fire menn klubber (APHA Chi Omega Society, John Bunyan Society, Pi Gamma Chi Society, og William Jennings Bryan Society), fire kvinners klubber (Christina Rossetti Society, Elizabeth Barrett Browning Society, Louisa Mae Alcott Society, og Charlotte Brontë Society) og Commuter Rådet har konkurrert siden begynnelsen av semesteret for medlemmer. Natten er fylt med video komedier laget av klubbene som gjør et siste forsøk på å overbevise nye studenter til å delta i deres organisasjon. Arrangementet avsluttes i gym når nye studenter er plassert på midten av domstol og fikk to minutter til "rush" til den valgte klubben. Hver student er forventet å bli en av de klubbene som de vil være medlem, mens de delta Welch College. Disse klubbene bidra til å gi hver person en følelse av sosialt sted, formål og tilknytning til vår campus.

Welch Film Festival Welch Film Festival er en årlig begivenhet som ble startet i 2008 som et middel for å stimulere til utvikling og styrking av videoopptak som kunstform og verktøy departement. Festivalen er åpen for bidrag fra kirken ungdomsgrupper, studenter og medlemmer av Welch College familien. Awards er gitt for beste film, beste opptreden, Best in Technical Merit, og andre kategorier på dommernes skjønn. Klikk på festivalen navn ovenfor for mer informasjon.

Junior / Senior Banquet Hvert år juniorklassen arrangerer en formell bankett og underholdning til ære Senior klassen. Det er en avgift for å delta.

Community Service blod~~POS=TRUNC stasjoner To eller tre ganger hvert år våre lærere, ansatte og studentene delta i on-campus blod stasjoner. Røde Kors sender et mobilt team på for disse hendelsene. Welch College har rykte i Nashville som en av de beste per innbygger gi høyskoler.

Super Bowl of Caring Hvert år før Super Bowl, våre campus klubber konkurrerer om å se hvem som kan samle de fleste bokser med mat. I samarbeid med Super Bowl of Caring organisasjon, de er så donert til Second Harvest for å bli distribuert til trengende familier i samfunnet vårt.

prosjekt Pumpkin Prosjekt Pumpkin skjer 31 oktober hvert år, med mindre den dagen er en søndag. Som et oppsøkende til fellesskapet, vert student body en mini-karneval som en festival alternativ for alle barn som kanskje ønsker å delta. Campus klubbene opererer boder. Hundrevis av lokale kirke ungdoms og nabobarn og voksne vanligvis delta.

Spiritual Formation Days of Prayer En unik egenskap av Welch College er et administrasjons, lærere, ansatte og student kropp som setter til side andre aktiviteter en dag hvert semester for å be. Mens vi vende våre hjerter til Gud mer enn en gang i semesteret, vi nyte Day of Prayer som en tid til å konsentrere seg om Herrens velsignelser og be om hans inngripen i våre liv.

Ser deg på Nordpolen Se deg på Polen (SYATP) er en årlig samling av kristne studenter i alle aldre på en flaggstang foran sin lokale skole for bønn, skriftlesing og salmesang under tidlig morgen før skolen starter. Denne hendelsen skjer hver fjerde onsdag i september.

student Revivals Vanligvis vil Studentrådet planlegger arrangementer som student-ledede vekkelses tjenester, perioder med bønn og faste, eller konserter med bønn å oppfordre hverandre mot større engasjement for Guds ledelse og lydighet mot Hans Ord.

lederutvikling Leadership Training Husverter, fagutvalgsmedlemmer, student mentorer og SpirituaLife lederne kommer en uke tidlig å falle semester for en tid med intensiv trening. De har også en mulighet for hands-on anvendelse av disse tjener-leder ferdigheter som de hjelpe nye studenter i løpet Freshman Orientation, uken før college starter. Brush-up treningsøkter deretter fortsette gjennom hele året.

Tennessee Intercollegiate State Legislature (TISL) Welch College støtter Tennessee Intercollegiate State Legislature (TISL) ved å sende delegater fra Studentrådet til sine årlige deliberative økter på lovgivende gulvet i delstatshovedstaden. Vår representant vant "Best Senator" -prisen i høsten 2011.

Online Learning Tjen din grad fra hvor som helst Er du ute av stand til å seriøst vurdere å flytte til studier som Welch College campus student? Ikke noe problem! Welch College kan komme til der du er, så lenge du har en god internettforbindelse.

Dette er et perfekt program for voksne som befinner seg allerede omsorg for familie, kirke, jobb eller karriere. De kan jobbe med å bli mer effektive kirke eller virksomhet arbeidere, uten å måtte avbryte sine nåværende ansvarsområder.

Hvis du har samme forpliktelse til trofasthet, kvalitet og service i alle ting, så vi bør snakke! Vårt program er akkreditert, det samme som campus program. Trofasthet mot Guds ord i alle ting, i alle kurs, blant alle studenter og alle fakultet. Det er Welch College, på campus eller online.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Science » Se Associate of Arts » Se Pre-Nurses » Se BScs » Se MSc » Se BA'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Arts

Online Associate Of Arts Grad

Nettstudie 62 timer September 2018 USA Nashville

Denne to-årig program er for det første for studenter som ønsker noen studie i et bibelsk rammeverk, men planlegger å forfølge et kollegialt viktig ikke tilbys på Welch College. Det gir et solid grunnlag for bibelstudie pluss en kjerne av generell utdanning som skal gi et godt grunnlag for overføring til en annen høyskole. [+]

Online Associate of Arts grad Denne to-årig program er for det første for studenter som ønsker noen studie i et bibelsk rammeverk, men planlegger å forfølge et kollegialt viktig ikke tilbys på Welch College. Det gir et solid grunnlag for bibelstudie pluss en kjerne av generell utdanning som skal gi et godt grunnlag for overføring til en annen høyskole.

For det andre, noen elever som føler ingen oppfordring til heltid kristen tjeneste, og ikke ønsker en fire-årig høyskole grad fortsatt ønsker å delta på en Bible College for å få til generell bibelkunnskap og personlig åndelig vekst. For slike studenter, gir dette programmet et godt grunnlag for generell, lå tjeneste i en lokal menighet.... [-]


Associate of Science

Online Knytte Of Science-grad I Business

Nettstudie 63 timer September 2018 USA Nashville

Denne to-årig program vil sette studenten til å utvikle karakter og ferdigheter som er nødvendige for effektivitet som en regnskapskontorist, kontorsjef, eller andre kontorarbeider. Den økende etterspørselen etter våre kirke kontorer, kirker og kristne skoler for regnskapsførere og bedriftsledere krever integrert forberedelse som en bibel-sentrert virksomheten læreplanen tilbud. Denne typen utdanning er like verdifull for dem som tjener som kristne vitner i næringslivet. The Associate of Science-grad i Business kan være tjent helt online. [+]

Online AS i Business Denne to-årig program vil sette studenten til å utvikle karakter og ferdigheter som er nødvendige for effektivitet som en regnskapskontorist, kontorsjef, eller andre kontorarbeider. Den økende etterspørselen etter våre kirke kontorer, kirker og kristne skoler for regnskapsførere og bedriftsledere krever integrert forberedelse som en bibel-sentrert virksomheten læreplanen tilbud. Denne typen utdanning er like verdifull for dem som tjener som kristne vitner i næringslivet. The Associate of Science-grad i Business kan være tjent helt online.

Alle nyutdannede av dette programmet skal kunne:

demonstrere kristne prinsipper, verdier og ansvarlig forvaltning i liv og arbeid; demonstrere riktig kontor ferdigheter inkludert kommunikasjon (muntlig og skriftlig), dataferdigheter, og grunnleggende regnskap ferdigheter. ... [-]

Online Medarbeider Av Vitenskap I Departementet Grad

Nettstudie 63  September 2018 USA Nashville

Dette programmet er ment å gi kvalitet, grunnleggende forberedelse til lokale kirke tjeneste. Hovedformålet for å tilby dette programmet er å støtte og styrke de kristne departementer for bi-yrkes pastorer og frivillig lekperson i den lokale kirken. Den er beregnet for kristne voksne alderen 23 år og eldre. The Associate of Science i departementet anses ikke full faglig forberedelse for en heltidstjenesten. De som planlegger definitivt å være pastorer rådes til å forfølge en bachelorgrad i bibelsk og departementet studier. The Associate of Science i departementet grad er utformet for å være tjent helt online. [+]

Online AS i departementet Dette programmet er ment å gi kvalitet, grunnleggende forberedelse til lokale kirke tjeneste. Hovedformålet for å tilby dette programmet er å støtte og styrke de kristne departementer for bi-yrkes pastorer og frivillig lekperson i den lokale kirken. Den er beregnet for kristne voksne alderen 23 år og eldre. The Associate of Science i departementet anses ikke full faglig forberedelse for en heltidstjenesten. De som planlegger definitivt å være pastorer rådes til å forfølge en bachelorgrad i bibelsk og departementet studier. The Associate of Science i departementet grad er utformet for å være tjent helt online.

I tillegg til å møte de spesifikke målene angitt andre steder for store i Bibelstudier og for generell utdanning kjernen, bør oppgradere kunne:... [-]


Videoer

Welch College Is...

Hailee Mann's Welch College Story

Josh Chapman's Welch College Story

Claire Ryan's Welch College Story