Wellesley College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Wellesley er kjent for sin utdannelse, skjønnheten i sin innstilling, sin begavede fakultet og den unike egenskapen til sin campuskultur.

Men mest av alt, Wellesley er kjent for tusenvis av dyktige, gjennomtenkte kvinner den har sendt ut i verden i over 100 år - kvinner som er forpliktet til å gjøre en forskjell.

En transformativ pedagogisk opplevelse

Hvert år utfordres rundt 2400 av verdens beste grunnkvinne til å overgå sine egne høyeste personlige og intellektuelle forventninger. Befestningen Wellesley-kandidater demonstrerer på tvers av det profesjonelle og yrkesmessige spekteret, og den innflytelsen de driver - enten i deres egne lokalsamfunn eller på verdensplan - er et testament til en enestående kompetanseutdanning.

Wellesleys livlige akademiske samfunn legger stor vekt på streng, undersøkelse og kreativ, tverrfaglig tenkning. Samarbeidsprosessen til stipendskap oppfordrer elevene til å stille spørsmål, debattere og forfine sine synspunkter, ikke bare med hverandre, men med vår verdensklasse fakultet - ofte ved å jobbe direkte med dem på banebrytende prosjekter.

En Wellesley utdanning fremmer den høyeste standarden for beredskap for den "virkelige verden" i sine kandidater, når det gjelder evne til å tenke, handle og bidra med meningsfylt og effektivt i sine utvalgte interessepunkter.

Den "Full-Engagement" fordel

Wellesley er fullt engasjert akademisk filosofi strekker seg til selve høgskolen. Studentstemmen er sentral for beslutningstaking her; Studentene tjener på styrets hovedkomiteer, deltar i fakultetssøk, og bidrar til strategisk planlegging.

Studentene deltar i et bredt spekter av ekstracurricular prosjekter: Kollegiet og det omkringliggende samfunnet og det større Boston-området tilbyr hundrevis av internships, advocacy-prosjekter, og de sjeldne fordelene ved å være et viktig medlem av den største single-akademiske "hotspot" i landet.

Forventes å være fullt engasjert mens i Wellesley, bærer studentene denne følelsen av målrettet engasjement og personlig engasjement gjennom livet. Det er signalmerket til en Wellesley-kvinne.

En meget misunnelig campus miljø

Den rene følelsen av omfanget av det fantastiske naturmiljøet, der bygningene er forsiktig plassert, skiller Wellesleys fysiske omgivelser i den klassiske New England-byen Wellesley, Massachusetts, like utenfor Boston.

Hjem til ledende institusjoner som Albright-instituttet, Knapp samfunnsvitenskapssenter, Davis-museet, The Newhouse senter for humaniora og de verdensberømte Wellesley-sentrene for kvinner, er Wellesleys ressurser en magnet, ikke bare for det omkringliggende samfunnet og storbyen område; de tiltrekker oppmerksomhet og lærde fra hele verden.

Engasjement for kvinner

Alt om Wellesley College bespeaks sin engasjement for kvinner, og å gi dem en uovertruffen pedagogisk opplevelse som ærer og dyrker ikke bare det som er best om hver av dem, og deres eget potensiale, men om hvilke kvinner som tilbyr vår verden.

Wellesley's Mission

"Å gi en utmerket liberal arts utdanning for kvinner som vil gjøre en forskjell i verden."

Ikke Ministrari sed Ministrare. "Ikke å bli betjent, men å tjene," proklamerer Wellesleys motto, og fanger i fire latinske ord kollegiums oppdrag: Å gi en utmerket liberal artsutdanning for kvinner som vil gjøre en forskjell i verden.

Smarte, seriøse kvinner velger Wellesley fordi den tilbyr en av de beste liberale kunstopplæringene - og totale læringsmiljøer tilgjengelig overalt. Men de uteksamineres med mer enn en høyt ansett grad og fire minneverdige år. De forlater som "Wellesley-kvinner", unikt forberedt på å gi meningsfylte personlige og faglige bidrag til den "virkelige verden" - og å ha store påvirkninger i den.

Verdens fremste college for kvinner, Wellesley er kjent for intellektuell rigor, sin tro på den varige betydningen av service (og legger den troen på praksis), og dens kultivering i studenter om en inkluderende, pragmatisk tilnærming til lederskap.

Wellesley tror på

Gjøre en forskjell

Hver kvinne kan og bør gjøre et meningsfylt bidrag til hennes verden. Det er en voksende anerkjennelse at kvinners empowerment og lederskap er avgjørende for deres egen fremgang, og til verdensomspennende samfunnsendringer. Wellesley og dets alumnae har støttet og bekjempet kvinners intellektuelle og sosiale utvikling og autonomi i over 100 år.

Disciplined Thinking

Forespørsel og intellektuell utveksling fører til disiplinert tenkning. Wellesley utfordrer elevene til å utforske mye, forhøre seg nøye og gjøre kreative sprangsyntetiserende ulik ideer, perspektiver og erfaringer - som fører til nye nivåer av forståelse. En samarbeidskultur (med vår fakultet i verdensklasse og med sine jevnaldrende) forbereder studentens intellektuelle vaner, hones hennes skjønn, og øker hennes følelse av mestring, samtidig som hun lærer henne å ta en vurdert posisjon og forsvare den med overbevisning.

Verdifulle mangfold

Det er ingen større fordel for ens intellektuelle og sosiale utvikling - og for et akademisk samfunns vitalitet - enn det direkte forpliktelsen til og utforskning av ukjente synspunkter og erfaringer. Wellesley oppfordrer elevene til å prøve nye ideer, prøve nye handlingsmåter, og samhandle autentisk med andre hvis tro eller valg utfordrer sine egne.

Pragmatisk ledelse

En moderne liberal artsutdanning må øke virkelige lederegenskaper. Strenge av en Wellesley-utdanning er en del av det som gjør våre kandidater så effektive "ute i verden." Men Wellesley-kvinner blir også lært å være strategiske tenkere som kan "lese" miljøer, navigere utfordringene sine og bringe folk sammen for å oppnå en mål.

Service

Å vite hvordan å tjene er et viktig element i effektivt lederskap. Sanne ledere inspirerer i stedet for kontroll, og de dedikerer sitt intellekt og energi til det harde arbeidet med å skape en følelse av engasjement, ansvar og felles formål i jakten på en visjon. Wellesley har lenge dedikert seg til ideen om at tidligere Wellesley president Diana Chapman Walsh ble beskrevet som "pålitelig ledelse", og å abonnere på dette idealet er integrert i Wellesley-opplevelsen.

Steder

Wellesley

Address
Central Street,106
02481 Wellesley, Massachusetts, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss