Les den offisielle beskrivelsen

Westcliff University ble etablert for å gi kvalitet utdanning for studenter som ønsker å komme inn i de raskt voksende feltene Business and Education. Westcliff University , som mottok sin første godkjenning med Bureau for Private Post-Secondary Education i 1993, tilbyr ulike programmer i College of Business og College of Education. Westcliff University læreplan består av utdannet og lavere grad programmer i næringsliv og utdanning, samt andre sertifikat programmer. Mens noen skoler bare underviser teoretiske konsepter, forbereder Westcliff University studentene på de praktiske og teoretiske elementene som kreves i arbeidsmarkedet i dag. Westcliff University tilbyr heltidsarbeidende studenter en sjanse til å melde seg på innovative online og hybrid avstandsopplæringskurs som er praktiske og rimelige. Westcliff University legger vekt på viktigheten av å forberede elevene personlig, faglig og faglig. For å sikre at programmene er innovative, oppdaterte og av høy kvalitet har universitetet et programrådgivende råd som inkluderer nøkkelledere fra selskaper som Google, Yahoo og Toyota, samt lokale bedrifter og organisasjoner. Globalt perspektiv De akademiske programmene i Høgskolen i Utdanning og Utdanningsakademiet har virkelig et globalt fokus. Studenter som tar både online og hybrid kurs stammer fra slike land som Kina, Tyskland, India, Nigeria, Peru, Thailand og Vietnam. I tillegg kommer nettbaserte og hybride kurs studenter født i USA fra ulike etniske bakgrunner, slik at en rekke perspektiver gjør både klasserom og online-diskusjoner informative og dynamiske. Lærer i nesten alle kurs på Westcliff University legger vekt på innholdets globale natur: om det underviser i engelsk som andre språk i USA, Argentina eller andre steder; eller lære om å administrere en utenlandsk avdeling for en bedrift eller anskaffe varer og tjenester internasjonalt.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sertifikat

Westcliff University

The College of Education har vedtatt en internasjonalt anerkjent program på engelsk instruksjon pedagogikk. Det er anerkjent for sin innovative metodikk av engelsk pedago ... [+]

Porten til Worldwide Opportunities undervise engelsk til høyttalere på andre språk

Cliff universitetets TESOL Certificate programmet er skreddersydd for å arbeide voksne. Du kan velge mellom campus og online program. I løpet av åtte-ukers program, vil du være i stand til å samhandle med ulike professorer og lære ulike undervisningsmetoder.

The College of Education har vedtatt en internasjonalt anerkjent program på engelsk instruksjon pedagogikk. Det er anerkjent for sin innovative metodikk av engelsk pedagogikk med dokumentert suksess på engelsk instruksjons skoler rundt om i verden.

The College of Utdanningsprogram gi opplæring til høyttalere i fremmedspråk for å lære engelsk fundamentale forhold. Instruksjon skal forberede studentene til å lære engelsk, slik at de kan bruke den i Business eller Education.... [-]

USA Irvine
September 2019
Engelsk
Deltid
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Location address
Irvine, California, 92612 US