Les den offisielle beskrivelsen

Westcliff University ble etablert for å tilby kvalitetsopplæring for studenter som ønsker å komme inn i de raskt voksende feltene Business and Education. Westcliff University , som fikk sin første godkjenning med Bureau for Private Postsecondary Education i 1993 (www.bppe.ca.gov), tilbyr ulike programmer i College of Business og College of Education. Westcliff University læreplan består av hovedfags- og bachelorstudier i næringsliv og utdanning samt andre sertifikatprogrammer.

Mens noen skoler kun underviser i teoretiske konsepter, forbereder Westcliff University studenter på de praktiske og teoretiske elementene som kreves i arbeidsmarkedet i dag. Westcliff University tilbyr studenter på heltid en mulighet til å melde seg på innovative online og hybrid fjernundervisningskurs som er praktiske og rimelige.

Westcliff University understreker viktigheten av å forberede studenter personlig, faglig og profesjonelt. For å sikre at programmene er innovative, oppdaterte og av høy kvalitet, har universitetet veiledning og ekspertise fra medlemmer av styret og programrådgivningen som inkluderer sentrale ledere fra organisasjoner som Google, Hyundai, Deloitte, Hewlett Packard , Hitachi Capital, Cox Communications, CATESOL, University of California Office of President, samt andre lokale og nasjonale virksomheter og organisasjoner.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sertifikat

Westcliff University

The College of Education har vedtatt en internasjonalt anerkjent program på engelsk instruksjon pedagogikk. Det er anerkjent for sin innovative metodikk av engelsk pedago ... [+]

Porten til Worldwide Opportunities undervise engelsk til høyttalere på andre språk

Cliff universitetets TESOL Certificate programmet er skreddersydd for å arbeide voksne. Du kan velge mellom campus og online program. I løpet av åtte-ukers program, vil du være i stand til å samhandle med ulike professorer og lære ulike undervisningsmetoder.

The College of Education har vedtatt en internasjonalt anerkjent program på engelsk instruksjon pedagogikk. Det er anerkjent for sin innovative metodikk av engelsk pedagogikk med dokumentert suksess på engelsk instruksjons skoler rundt om i verden.

The College of Utdanningsprogram gi opplæring til høyttalere i fremmedspråk for å lære engelsk fundamentale forhold. Instruksjon skal forberede studentene til å lære engelsk, slik at de kan bruke den i Business eller Education.... [-]

USA Irvine
September 2019
Engelsk
Deltid
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

Commencement 2018

Location address
Irvine, California, 92612 US