Winthrop University College of Business Administration

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Winthrop University School of Business Administration er villig til å gi fremragende nasjonalt akkrediterte programmer i en rekke fagområder. Fakultetet er dedikert til utvikling og vil utfordre deg ofte og hjelpe feire dine prestasjoner. Du vil lære av dem og de andre studentene som utgjør mangfoldig fellesskap av elever som vi er svært stolte av. Setter høye forventninger til deg selv, bli involvert i aktiviteter som tilbys i din College, og dra nytte av hver læring mulighet forutsatt. Akkreditering Baccalaureate-programmet i Business Administration er akkreditert av AACSB International-- Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business and Baccalaureate grad i informatikk er akkreditert av Computing Akkreditering Commission of ABET Formålsparagraf Vår misjon er å tilby en god utdanning til et mangfoldig fellesskap av elever gjennom kontinuerlig forbedring og dedikasjon til god undervisning og læring, samt intellektuelle bidrag og service. Til støtte for dette oppdraget, Høgskolen:

Gir nasjonalt akkreditert Business Administration (AACSB) og Computer Science (CSAC / CSAB) programmer som er sterkt student orientert. Gir lavere bedriftsøkonomi og informatikk grad programmer som er gode i kvalitet, moderne design, og relevant for dynamiske forretningspraksis. Gir kvalitet graduate programmer som tjener de endrede behovene til bedrifter og samfunnet. Gir effektiv undervisning som fremmer livslang læring og karriereutvikling. Gir et miljø som fremmer fakultetet / student kommunikasjon. Fremmer en forståelse og verdsettelse av kulturelle likheter og forskjeller Gjennomfører og formidler stipend i næringslivet og informatikk. Serverer samfunnet og bedrifter gjennom programmer og partnerskap som forbedrer den intellektuelle og økonomiske kvalitet i regionen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Sertifikater » Se MBA på deltid » Se Master » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Sertifikat

Certificate in Non-Profit Management

Campus Deltid 8 måneder March 2019 USA Rock Hill

[+]

Program Effektivitet - Planleggingsprosessen bærekraft

Sted:

[-]

Sertifikat I Profesjonell Menneskelig Ressursforvaltning

Campus Deltid 2 måneder February 2019 USA Rock Hill

Dette kurset tilbys som studerer forberedelse til Professional i Human Resources (PHR) eksamen og Senior Professional i Human Resources (SPHR) eksamen. [+]

** Kurs forbereder HR Professionals for PHR og SPHR eksamen **

Denne 36-timers kurs tilbys i samarbeid med National Society for Human Resource Management (SHRM) som studerer forberedelse til Professional i Human Resources (PHR) eksamen og Senior Professional i Human Resources (SPHR) eksamen. Kursinnhold reflekterer kroppen av kunnskap testet av Human Resources Certification Institute (HRCI). Fem høyt kvalifiserte instruktører som spesialiserer seg på sine respektive felt undervise i dette programmet.

Kursinnhold:

Kurset dekker de seks funksjonelle områder for menneskelig ressursforvaltning:

Strategisk ledelse Bemanningsplanlegging og sysselsetting Human Resource Development Total Rewards Arbeidstaker og Labor Relations Risk Management ... [-]