Les den offisielle beskrivelsen

Dan Freeman / Unsplash

Avicenna International College (AIC) er et uavhengig utdanningsinstitutt som opprinnelig ble opprettet i 1995 i Budapest, Ungarn. Siden 1995 har AIC vokst til en kjent leverandør av kvalitetsopplæring i Europa. AIC har kontinuerlig utviklet nye programmer og har åpnet dørene for flere internasjonale studenter på forskjellige europeiske studiesteder.

AIC tilbyr programmer for internasjonale studier på videregående skoler, grunnleggende programmer etter videregående skole for å forberede seg til europeiske universiteter. AIC tilbyr også BS-, MS- og DBA-programmer av FEDE mot europeiske grader.

Oppdrag

Avicenna International College forbereder og utdanner studentene sine til å være ansvarlige borgere, glede seg over å lære, utvikle seg faglig og forfølge en vellykket høyere utdanning. Lidenskapen for kunnskap og livslang læring er en integrert del av utdannelsen vår.

Avicenna er et omsorgsfullt, trygt og høyt akademisk samfunn med fokus på "helhetlig tilnærming", "problemløsning" og "interaktiv læring".

Avicenna fremmer gjensidig respekt for seg selv og andre og involverer studenter i å bygge et hjem borte fra hjemmet.

Avicenna International College , som bruker sin egen Avicenna-tenkende tilnærming og stil, tilbyr grads- og ikke-gradskurs, samtidig som de gir råd til studenter og tar dem over sitt “bridge” -konsept.

Ikke-grads utdanning / opplæring, utvidelse av å lære verdensspråk, kunst- og karriereopplæring, publisering av bøker og utenomfaglige materialer, utvikling av internett og multimediainnhold er blant oppdragene til AIC.

Vi studerer og anerkjenner kontinuerlig de faglige og vitenskapelige behovene til våre elever, designer og utvikler moderne produkter og tjenester for disse behovene. Våre produkter og tjenester vil være tilgjengelige for alle våre elever.

Avicenna International College er dedikert til å være en partner for suksessen til studentene over hele verden.

Fremtidige muligheter for AIC-studenter

Etter endt utdanning fra AIC, blir flertallet av studentene våre med på de beste europeiske, britiske og amerikanske universitetene for å fullføre studiene. Mange universiteter leter nå aktivt etter å ta opp AIC-studenter takket være den høye utdanningskvaliteten ved AIC.

Andre nyutdannede av AIC som har fullført grunnleggende programmer innen sykepleie, IT, reiseliv og hotellledelse eller andre felt, er glade for å finne en jobb og få godt betalt i det europeiske markedet.

Your Future University

Mange europeiske, britiske og nordamerikanske universiteter innrømmer våre studenter. For medisinstudier rangerer kandidatene våre blant de beste på universiteter som Semmelweis University (Ungarn), Szeged University (Ungarn), Charles University (Tsjekkia), Comenius University (Slovakia), flere andre universiteter i Italia, Spania, Serbia, Slovenia, Tyrkia og andre land.

De studentene som fullfører NCUK-grunnlaget kan fortsette sitt International Year One på AIC og deretter flytte til et britisk partneruniversitet for å fullføre BA / BS- eller MS-grader.

Følgende britiske universiteter garanterer og opptak til våre studenter som er sterke i engelsk og vitenskap:

 • Aston University
 • University of Birmingham
 • University of Bradford
 • University of Bristol
 • University of Huddersfield
 • University of Kent
 • Kingston University London
 • University of Leeds
 • Leeds Becket University
 • Liverpool John Moores University
 • Manchester University
 • Manchester Metropolitan University
 • Queen Mary University of London
 • University of Salford, Manchester
 • University of Sheffield
 • Sheffield Hallam University
Programmer gitt i:
 • Ungarsk
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Forkurs

Avicenna International College

Avicenna Business Foundation Program (BFP) er designet for de internasjonale studentene som er ferdig med videregående og ønsker å fortsette studiene i Europa på det enge ... [+]

BFP vil gi et sterkt grunnlag i generelt og akademisk engelsk

Avicenna Business Foundation Program (BFP) er designet for de internasjonale studentene som er ferdig med videregående og ønsker å fortsette studiene i Europa på det engelskspråklige universitetet. BFP vil gi et sterkt grunnlag generelt og akademisk engelsk for studentene og også tilby en viss forståelse av grunnleggende forretningsrelaterte fag. Våre kandidater kan søke på alle europeiske eller nordamerikanske universiteter.

Forretningsadministrasjon, økonomi, bank, markedsføring, internasjonale relasjoner, jus og IT innen markedsføring er blant studieretningene som nyutdannede fra Business Foundation Program (BFP) kan velge å fortsette studiene ved et av de engelskspråklige europeiske universitetene.... [-]

Ungarn Budapest
April 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Avicenna International College

German Foundation Program (GFP) på Avicenna er designet for de studentene som har fullført videregående skole og planlegger å fortsette studiene ved et universitet i Tysk ... [+]

GFP fokuserer på utvikling av tyske språkkunnskaper

German Foundation Program (GFP) på Avicenna er designet for de studentene som har fullført videregående skole og planlegger å fortsette studiene ved et universitet i Tyskland, Østerrike eller Sveits hvor undervisningsspråket skal være tysk. GFP fokuserer på utvikling av de tyske språkferdighetene til studentene. Alle kvalifiserte studenter kan søke på dette kurset, men forkunnskaper i tysk er ikke et krav.

For å søke på ethvert AIC Foundation-program, vil du bli gjennomført følgende trinn:Send inn det utfylte søknadsskjemaet for et av AIC Foundation-programmerOpptaksbrevForbered søknad og registreringsdokumenterOverfør skolepenger og forsikringsavgift til AICAIC e-post- og kommunikasjonssystemUngarsk Schengen VisaReiseavtale... [-]
Ungarn Budapest
April 2020
Tysk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Avicenna International College

NCUK - IFY Business Stream er et utmerket Foundation Year-program som forbereder AIC-studenter for garantert opptak til et Partner UK-universitet eller studerer ved et hv ... [+]

Utmerket Foundation Year-program

NCUK - IFY Business Stream er et utmerket Foundation Year-program som forbereder AIC-studenter for garantert opptak til et Partner UK-universitet eller studerer ved et hvilket som helst annet prestisjetunge universitet i Europa, Australia eller USA. Studentene vil få en sterk utdanning generelt og akademisk engelsk i løpet av dette ettårige kurset. Spesielle fag knyttet til deres fremtidige universitetsstudier vil også bli gitt. Semifinal- og avsluttende eksamener er organisert av NCUK. Suksessrike studenter vil tjene et meget verdifullt sertifikat fra NCUK.

Forretningsadministrasjon og mange andre relaterte felt på nivå BA og MA er etterspurt av mange internasjonale studenter, spesielt fra land som India, Nepal, Iran, Tyrkia og afrikanske land. Disse studentene vil gjerne lære grunnleggende om virksomheten i en kjent høyskole eller universitet og få en anerkjent grad. NCUK-programmet i næringsliv (IFY) vil sikre studentene til Avicenna å komme til et universitet i Storbritannia av høy kvalitet og få en grad som vil åpne mange dører foran seg. Studentene vil ta tre moduler og akademisk engelsk. Etter å ha fullført alle kravene, vil NCUK gi de vellykkede studentene med IFY-grad. NCUK bistår også AIC Admission Department med å plassere våre studenter ved et av de britiske universitetene.... [-]

Ungarn Budapest
April 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Avicenna International College

NCUK er et verdensomspennende anerkjent konsortium av ledende britiske universiteter som tilbyr høytstående utdanningstjenester for Storbritannia og internasjonale studen ... [+]

Utdannelse med høy rangering

NCUK er et verdensomspennende anerkjent konsortium av ledende britiske universiteter som tilbyr høytstående utdanningstjenester for Storbritannia og internasjonale studenter for å forberede seg på Storbritannia og andre universiteter. International Foundation Year (NCUK - IFY) er designet for at internasjonale studenter skal garantere innreise til et partneruniversitet og gi ferdighetene som trengs for vellykkede studier på år 1 og 2. Programmet undervises over ett år og vurderes via interne og eksterne eksamener og kurs. En sterk akademisk engelsk modul (EAP) er bygget i dette Foundation-programmet.

I tillegg til å gi sterke vitenskapelige og engelskkunnskaper og nødvendige internasjonale akademiske kvalifikasjoner for å studere i Storbritannia og andre universiteter (USA, Australia), gir IFY deg kulturell bevissthet og lærer deg hvordan du kan lære i et vestlig miljø.... [-]

Ungarn Budapest
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

Interview with Alireza Ebrahimi

Interview with Amirreza Khodaparast