Business skoler i Uruguay

Topp Skoler i Uruguay 2018

På denne siden kan du søke etter Universiteter og handelshøyskoler i Uruguay. Du vil lett finne all informasjon om den øverste rangerte universiteter i Uruguay. Klikk på "Les mer " for en detaljert beskrivelse av universitetet og en oversikt over studier som tilbys.

Finn universiteter i Uruguay og bla gjennom sine programmer for å finne de som passer deg best. Få all informasjon om de ulike studietilbud i Uruguay og sammenligne skolepenger og lengden på studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Uruguay direkte: fylle ut "Request gratis informasjon " form, som vil sette deg i kontakt med inntakskontoret.

Start søket for din fremtidige utdannelse med en gang!

1 Resultater i Uruguay

Universidad de Montevideo

Uruguay Montevideo

Hvorfor velge MU? PLAN teoretiske og praktiske studier Løpene er laget av obligatoriske fag som representerer den innledende nivå av de ulike disipliner og valgfag eller valgfag for å tilpasse din faglige profil. veiledning Lærere som følger deg i løpet av din karriere og gi råd om å generere egne prosjekter. INSTITUTT FOR PRAKSIS OG KARRIERE Vi nærmer arbeidslivet gjennom jobb plassering, jobbmesser, seminarer og konferanser. LITEN gruppe klasser Forbedre dialog og utvek… [+] sling av kunnskap og ideer mellom elever og lærer. Høye nivåer av utdannet og YRKES UTMERKET Å hilse ung, med et godt faglig nivå og har gjort praksisplasser du har bedre muligheter til å komme inn på arbeidsmarkedet. Humanistisk og tverrfaglig utdanning Vi forstår at virkeligheten er i stadig endring, og så vi gi en tverrfaglig og humanistisk utdannelse, noe som vil gi en bred og dyp visjon av samfunnet og verden tilpasse seg deres bevegelser. SPRÅK UM også kan du studere engelsk og portugisisk på ulike nivåer. Modus varierer fra verksteder eller korte seminarer og kurs halvårlige eller årlige. UNIVERSITY LIFE For å komplettere din utdanning kan vi tilby ulike aktiviteter som sport (fotball, futsal, basketball, håndball, hockey, utendørs svømmebasseng og utstyrsrom, klubb eventyrlystne), frivillig eller chaplaincy. Flerkulturelt fagmiljø UM du convivís med utenlandske studenter, deres kulturer og språk, skape et internasjonalt miljø som beriker karriere og din måte å se verden. utvekslingsprogrammer Avtaler med de beste utenlandske universiteter som lar berike dine opplæringsmateriell som studerer undervisning og / eller videreutdanning i utlandet. [-]