Walla Walla Community College

Introduksjon

Walla Walla Community College er en prisvinnende skole. Høgskolen ble etablert i 1967 og ligger på en attraktiv 130 hektar stor campus i utkanten av Titus Creek, med utsikt over Blue Mountains. Karriereopplæringsprogrammer er designet for å møte de økende kravene i industrien, slik at studentene uteksamineres klare til å jobbe i det valgte yrket.

Walla Walla Community College 's Clarkston campus, som ligger i Clarkston, Washington, utvider fasiliteter og programmer i hele distriktet i fire fylker, og er utgangspunktet for pedagogisk aktivitet i fylkene Asotin og Garfield. Personer som er interessert i å vite mer om Clarkston-campus, bør besøke på: 1470 Bridge Street, Clarkston, Washington, eller ringe 509.758.3339 (avgiftsfritt 1.877.471.6629).

Walla Walla Community College også utdanningsprogrammer og tjenester til lovbrytere av Washington State Penitentiary og Coyote Ridge Corrections Center. Kvalifiserte lovbrytere er kvalifisert til å søke om opptak til utviklingskurs, samt arbeidsstyrkeprogrammer og en AA-grad. Høgskolen tilbyr også studenttjenester innen opptak, rådgivning og registrering, rådgivning, testing, GED®-testing og plassering.

Steder

  • Tausick Way,500, 99362, Walla Walla

Spørsmål