Western Wyoming Community College

Introduksjon

Western Wyoming Community College er en offentlig, skattestøttet, to-årig, coeducational institusjon akkreditert av North Central Association of Colleges & Schools, anerkjent av Wyoming State Department of Education og Veteran's Administration, og en like arbeidsgiver. Det er under kontroll av et lokalt valgt tillitsvalg som er ansvarlig for å styre Western Wyoming Community College District.

Western tilbyr to-årige overføringsgrader for studenter som planlegger å studere en kandidatgrad, to-årig yrkesgrader, og flere 1- og 2-semester yrkesbevis for studenter som planlegger å komme inn i arbeidsstyrken direkte eller som ønsker å lære nye ferdigheter eller børste opp på andre. Mange av sertifikatene er innebygd i tilsvarende yrkesgrader.

Western er en innovativ offentlig høyskole som tar sikte på å styrke, utdanne og forbedre våre studenter, ansatte, samfunn og miljø. Vårt fokus er å inspirere neste generasjon visjonærer ved å bruke Wyoming-grus og individuell utvikling i et mangfoldig utvalg av læring og fleksible tjenester. Western er der lidenskap møter formål .

Steder

  • College Drive,2500, 82901, Rock Springs

Spørsmål